Přejít k hlavnímu obsahu

Grandmasters: Jarla skončil v semifinále, zlato si odnesl SilverName

8. 6. 2020 | 10:59 Hearthstone
Tento víkend uzavře letos první sezónu Hearthstone Grandmaster a bude u toho i náš jediný velmistr Jarla! Připíše si až postup na samotné Mistrovství světa?
Jarla
Jarla

Již sedm z celkových osmi herních týdnů má za sebou letos první sezóna soutěže Hearthstone Grandmasters, což znamená, že tento víkend přinese její vyvrcholení, které rozhodne o tom, kdo se podívá na samotné Mistrovství světa. Co je na něm pro nás zajímavé? Inu, jednoduše to, že díky skvělým výkonům v prvních dvou fázích soutěže bude v play-off bojovat i jediný český velmistr Jaromír "Jarla" Vyskočil!

Ten si navíc počínal tak skvěle, že na úvod na něj čeká jedna výhra zdarma. Jak ale bude jeho souboj o vytoužené místo na MS probíhat? Vše odstartují dvě GSL skupiny, po kterých už budou následovat samotné vyřazovací souboje hrané stylem Single Elimination. Právě díky již zmíněnému freewinu Jarla souboje v GSL skupinách odstartuje v pozici, odkud mu k postupu mezi TOP 4 chybí už jen jedna výhra, a pro výhru celé sezóny mu už tak stačí vyhrát jen tři zápasy. My mu k tomu samozřejmě držíme palce, tak ho nezapomeňte třeba na stream, který najdete níže, přijít podpořit i vy!

HS GM EU
  Česká republika JarlaFW      
     Česká republika Jarla3   
  Rumunsko RduFW      
        Česká republika Jarla 
  Francie Swidz3      
     Francie Swidz2   
  Rusko SilverName0      
         
     Francie Swidz1   
  Rumunsko Rdu0     Rusko SilverName 
     Rusko SilverName3   
  Rusko SilverName3      

 

HS GM EU, play-off
  Velká Británie BoarControl0      
     Rusko SilverName3   
  Rusko SilverName3      
        Rusko SilverName 
  Česká republika Jarla0      
     Německo BunnyHoppor0   
  Německo BunnyHoppor3      
miluju videohry a hlavně ligu legend