Přejít k hlavnímu obsahu

Herní víkend s LOBBY pokračuje!

18. 4. 2021 | 11:32 Všechny hry
Během tohoto víkendu nažhav svůj Twitch a buď součástí 3. ročníku herního projektu Lobby, který organizují studenti Fakulty multimediálních komunikací na Univerzitě Tomáše Bati ve Zlíně.
LOBBY
LOBBY
Zdroj: LOBBY

Kvůli celosvětové situaci se letos akce musí uskutečnit pouze online, ale to nebrání tomu, aby se z 17. - 18. 4. stal jeden z největších gamingových víkendů u nás. A ty už se určitě ptáš, co tě na streamu čeká. V letošním ročníku toho pro tebe máme opravdu požehnaně! Kromě hlavních finálových bitev v Counter-Strike: Global offensive a League of Legends o prize pool v hodnotě 50 000 Kč se můžeš těšit také na zajímavý program, budeš si moci zasoutěžit o hodnotné ceny, zhlédnout nejdůležitější momenty z rozhovorů se známými streamery nebo se zapojit do zajímavého herního kvízu.

V sobotu 17. dubna od 17:30 na kanále https://www.twitch.tv/kaparzogo proběhne finálová bitva v CS:GO formátem BO3 mezi Dark Tigers a ECLOT, kteří v tomto turnaji o prize pool v hodnotě 25 000 Kč zatím nepoznali hořkost porážky a poradili si se soupeři v kvalifikaci i následném play-off. O své zkušenosti se podělí a celým dnem tě provede komentátorské duo David “Kaparzo” Lacina a Ondřej “Lelek” Kvarda, takže se rozhodně máš na co těšit a o zábavu určitě nebude nouze. Kromě toho ti streamer RobDiesALot prozradí, jaký je rozdíl mezi streamem v anglickém a českém jazyce, co si myslí o pravidlech na Twitch.tv nebo na jaké hry nedá dopustit.

Neděle 18. dubna bude svátek pro všechny fanoušky League of Legends, protože se od 18:30 na kanále https://www.twitch.tv/idyiom uskuteční finálová bitva mezi Vikingekrig a Rulers esport, opět ve formátu BO3. Tyto týmy prošly naší kvalifikací a následným play-off jako nůž máslem a všichni jsme zvědaví, jak dopadne jejich finální souboj. Tento den bude mít pod palcem oblíbený Adam “Idyiom” Ospálek a Tomáš “Toku” Kurka. Navíc se můžeš těšit na ostříleného tankistu Marty_vole, který se s tebou podělí o největším zlomu v jeho životě, jak se mu líbí v týmu TRIFI nebo jak vidí svoji kariéru do budoucna a u toho prostě nesmíš chybět.

Tak nad čím ještě váháš? Přijď podpořit svůj oblíbený tým, vyhrát pro sebe nějakou hezkou a hodnotnou cenu a užít si s námi nadupaný víkend plný gamingu. Svět LOBBY čeká jen na tebe!

Štítky: LOBBY
Šéfredaktorka PLAYzone. Hrami žije od malička a její srdcovkou vždy byl StarCraft, jemuž se věnovala kompetitivně, a World of Warcraft.