Přejít k hlavnímu obsahu

Hlavní hvězdou dalšího dílu COOL Esport bude Denyk, pokračovat bude i soutěž o herní počítač

16. 10. 2020 | 19:38 Prima COOL
Rozhovor s jedním z nejlepších domácích LoLkařů Petrem "Denykem" Haramachem či druhé kolo soutěže o HAL3000 MČR Finále Pro. To i mnohem více nabídne v sobotu od 10:10 41. první epizoda pořadu COOL Esport.
COOL Esport
COOL Esport

Co nejzásadnějšího nabídlo posledních pár dní ve světě esportu? Odpověď nejen na tuto otázku vám přinese 41. epizoda našeho pořadu COOL Esport. V ní se mimo toho budete moci dozvědět i něco o předním domácím hráči League of Legends Petrovi "Denyk" Haramachovi, s nímž vám přineseme rozhovor, či o kontroverzích na Dota 2 scéně, kterým se zas budeme věnovat v tématu. No a chybět nebude ani soutěž, na závěr vás totiž bude čekat další kolo naší dlouhodobé soutěže o herní počítač od HAL3000!

O jakou mašinu se hraje?

Herní sestavy HAL3000 MČR Finále jsou bestsellery tohoto roku a varianta Pro je dokonce dlouhodobě TOP 1 žebříčku prodejce CZC.CZ. Tato varianta s certifikací MČR je osazená oblíbeným šestijádrem AMD Ryzen 1600 a grafickou kartou NVIDIA GTX 1660 Super. Počítače HAL3000 lze v různých konfiguracích pořídit na stránkách www.hal3000.cz.

Štítky: COOL Esport, Denyk
miluju videohry a hlavně ligu legend