Přejít k hlavnímu obsahu

2. týden Grandmasters: Jarla bere krásné druhé místo

26. 4. 2020 | 20:51 Hearthstone
Nová sezóna Hearthstone Grandmasters pokračuje a i druhý týden v ní Jarla zvládl postoupit do GSL skupin. Z těch si pak navíc připsal i postup do play-off, ve kterém nakonec skončil na skvělé druhé pozici!
Hearthstone Grandmasters
Hearthstone Grandmasters

I v roce 2020 budou ti nejlepší světoví hráči bojovat v dlouhodobé soutěži Hearthstone Grandmasters. Formát pro letošní sezónu je trochu komplikovaný, na jeho kompletní rozbor se tedy můžete podívat zde. Tím hlavním je pro nás ale to, že v akci budeme moci sledovat i Jaromíra "Jarla" Vyskočila. Ten se, stejně jako jeho další kolegové, představil v akci už minulý týden, který také celou aktuální sezónu evropských Grandmasters odstartoval. Tehdy na něj nejprve čekal souboj v hromadném swissu a pak také v GSL skupinách pro TOP 8, mezi kterou se Jarla probojoval. Dále už ale cesta nevedla a český hráč vyčkával týdne druhého.

Ten totiž přinesl změnu v podobě formátu samotných zápasů, protože Conquest byl nahrazen Last Hero Standingem. A ta nejlepší zpráva? Jarla opět uspěl ve swissu! Druhý týden se dokonce ukázal v ještě lepším světle, dostal se totiž až na páté místo a to znamená, že souboj o cenné body, podle kterých se bude určovat los další fáze celé soutěže, svede tentokrát ve skupině A. Tam na úvod narazí na Thijse, zvládne tomuto hráči, kterému dokonce přísluší titul nejvýdělečnějšího karbaníka historie Hearthstone, náš borec konkurovat? To můžeme sledovat živě, na streamu, jejž najdete níže, bude Jarla bojovat zhruba od pátečních 18:30.

Skupina A
  Německo Bunnyhoppor3      
     Německo Bunnyhoppor1   
  Francie Felkeine1      
        Česká republika Jarla 
  Nizozemsko Thijs0      
     Česká republika Jarla3   
  Česká republika Jarla3      
         
     Německo Bunnyhoppor3   
  Francie Felkeine2     Německo Bunnyhoppor 
     Nizozemsko Thijs2   
  Nizozemsko Thijs3      

UPDATE #2: V play-off je dobojováno a Jarla se rozhodně neztratil! V semifinále nejprve vymetl svého týmového kolegu Hunterace, díky čemuž bylo jasné, že skončí nejhůře na druhém místě. S tím se ale náš borec nechtěl spokojit, a tak ve finále předvedl krásnou a vyrovnanou řežbu s francouzským karbaníkem Swidzem, na výhru to ale nakonec nestačilo, Jarla tudíž končí na druhém místě. I to je ale skvělý výkon a i díky němu by jediného českého velmistra neměl minout postup do první divize.

UPDATE #1: Jarla parádním výkonem zametl se špičkovým hráčem Thijsem, na jeho dovednosti byl posléze krátký i Bunnyhoppor a český hráč se tedy ukáže v play-off. To v neděli odpoledne od 17:00 vykopne se svým kolegou z týmu Nordavind a mistrem světa z dubna loňského roku, Hunteracem, celou čtveřici doplňuje Swidz.

Play-off
  Česká republika Jarla3      
 čas   Česká republika Jarla2   
  Norsko Hunterace0      
    čas   Francie Swidz 
  Francie Swidz3      
 čas   Francie Swidz3   
  Německo Bunnyhoppor2      
miluju videohry a hlavně ligu legend