Přejít k hlavnímu obsahu

Hvězdný hokejista David Pastrňák se účastní Twitch Rivals ve Fortnite!

13. 4. 2020 | 21:29 Fortnite
Esport a turnajové zápolení je opravdu pro každého! Nejvíce tohle tvrzení potvrzuje Fortnite, kde už se nejedna osobnost či sportovec zapojil do různých turnajů a oficiální klání měl dokonce i slavný Super Bowl. O hokejistech se však tolik nemluví, to se ale díky nejnovějšímu vydání Twitch Rivals mění.
Twitch Rivals: David Pastrňák
Twitch Rivals: David Pastrňák

Twitch Rivals Supergames, tak zní celý název nezvyklého turnaje startujícího 13. dubna. O Velikonočním pondělí je na programu kvalifikační kolo, do kterého se mohou zapojit libovolní profesionální sportovci ze zámoří a pouze stovka nejlepších postoupí do dalšího kola. Semifinále se uskuteční 16. dubna a ty nejlepší si pak budou do svých týmů draftovat skutečné Fortnite hvězdy. Komentované finále je na programu 20. dubna. Podobných konceptů už ve Fortnite proběhlo více, ale až nyní se dočkáme propojení různých sportovních odvětví.

Twitch Rivals Supergames

Jak už samotný nadpis a náhledový obrázek naznačuje, tak tenhle turnaj bude speciální tím, že bude mít i hvězdné české zastoupení. Do akce se v pondělí 13. dubna od 22 hodin našeho času pustí David Pastrňák, nejlepší český hokejista současnosti, který byl v moment přerušení sezóny NHL na čele tabulky střelců. Havířovský rodák se zálibou ve hraní netají, ale až nyní se pustí do ostrého klání. Parťákem mu bude spoluhráč z Bostonu Bruins, Jake DeBrusk. Celé počínání musí být streamováno, takže věříme, že si užijete zábavu!

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.