Přejít k hlavnímu obsahu

Hvězdný hráč Thijs leží v nemocnici, jeho stav se dotkne i play-off HS Grandmasters

9. 10. 2020 | 15:23 Hearthstone
Vyvrcholení nejprestižnější dlouhodobé soutěže na světové HS scéně se v evropské části dočká menší změny –⁠ nizozemská hvězda Thijs "Thijs" Molendijk totiž leží v nemocnici, a jako první se tak netradičně odehraje skupina B.
thijs
thijs

Ignorujete někdy klidně i silné bolesti zubů? Dost možná vás o tom, že se to nevyplácí, přesvědčí příběh jednoho z historicky vůbec nejúspěšnějších hráčů Hearthstone, Thijse "Thijs" Molendika. Tato holandská hvězda hrající za tým G2 Esports totiž v současnosti leží na nemocničním lůžku s docela vážnou diagnózou, má totiž těžký zánět ledvin a krve, který dle všeho způsobil právě dřívější zánět zubů.

O svém nástupu do nemocnice informoval fanoušky 7. října se slovy, že si tam poleží minimálně dva dny, vše v závislosti na budoucím stavu. A i když se nemusíme bát o Thijsův život, v nemocnici se léčí i nyní, a právě zde narážíme na jeden problém –⁠ tento víkend má být totiž věnován vrcholu ligy Hearthstone Grandmasters, do kterého se probojoval i Thijs a kde vrcholí boje o postup na Hearthstone World Championship.

Thijs měl jako člen skupiny A své souboje odehrávat právě dnes, naštěstí vzal ale Blizzard jeho zdravotní komplikace v potaz. A co to tedy znamená? Velice netradičně se jako první bude hrát skupina B, tato zpráva je pro nás ale vlastně z určitého úhlu pohledu pozitivní –⁠ právě tam bude totiž o úspěch bojovat i náš jediný velmistr Jaromír "Jarla" Vyskočil, a my si tak jeho souboje budeme moci užít o den dříve, než jsme čekali!

miluju videohry a hlavně ligu legend