Přejít k hlavnímu obsahu

I poslední skupina podzimního BLAST Premier je úspěšně u konce. Dále míří suverénní NiP spolu s FaZe

27. 9. 2021 | 23:02 Counter-Strike 2 Reportáž
Podzimní skupiny BLAST Premier, které jsme pro vás celý živě vysílali na našem Twitchi, jsou úspěšně u konce. 12 partnerských týmů bylo rovnoměrně rozděleno do jednotlivě se hrajících třech skupin, z nichž dva nejlepší míří na podzimní finále, poražené naopak čeká Showdown. Vše se ukončilo předevčírem, když NAVI spolu s FaZe postoupili ze skupiny C.
Natus Vincere vyhráli skupinu C
Natus Vincere vyhráli skupinu C
Zdroj: BLAST Premier

BLAST Premier Fall Groups 2021 je oficiálně za námi, a to včetně našich komentovaných streamů. Další turnaj od světového organizátora BLAST si zabral termín 16. až 26. září a dvanácti týmům nabídl šťavnatý prize pool ve výši 150 tisíc dolarů. Všechny celky se rozdělili po čtyřech do tří GSL skupin, kde tedy ještě jedna prohra neznamenala konec. Každá se navíc hrála samostatně, takže v jednu chvíli se odehrával pouze jeden mač. Dva nejlepší postoupili na podzimní finále, odkud vede cesta na to celoroční, na ostatní čeká Showdown.

Jako poslední se dostala na řadu skupina C. V ní roli favorita jasně potvrdili NAVI, kteří si se svými soky, kromě dvou ztracených map, nelámali hlavu, a to včetně finálového zápasu o vítěze s FaZe Clanem. Právě sebranka okolo karrigana se stala druhými postupujícími, a to na úkor ambiciózních OG s Complexity. Spolu s ruským supertýmem tak doplnila Vitality s Astralis z první skupiny a samozřejmě i BIG s NiP ze skupiny B. Naopak OG s Complexity se spolu s Liquid, EG, MIBR a překvapivě G2 Esports podívají na Showdown, odkud jen dva berou vstupenku na finále podzimní části, kde už mají jistou místenku výše zmíněné celky.

AOC MČR Tour
AOC MČR Tour
Zdroj: grafika PLAYzone
Štítky: BLAST PREMIER
Na portále PLAYzone jsem redaktorem od března roku 2021. Věnuji se v drtivé většině hře Counter Strike: Global Offensive.