Přejít k hlavnímu obsahu

Inside Games oficiálně vítají elitního polského IGL

12. 8. 2020 | 16:07 PUBG: Battlegrounds
Když se řeklo Inside Games, dlouho si každý nevybavil nic jiného, než partu kolem PiXeL1Ka. Časy se ale mění a teď dokonce PUBG sekce IG nabírá svou první zahraniční akvizici. Hráč z Polska už s tím několik týdnů působí, až nyní si ale definitivně plácli a vše je oficiální.
Inside Games
Inside Games

Inside Games se od začátku letošní MČR sezóny pohybují v nejvyšších patrech klasifikace a po triumfu v minulém týdnu jsou dokonce na čele! V posledních týdnech k tomu však dopomáhá nová akvizice, protože Stanislav 'arSHO' Hrevúš nemá poslední měsíce na hraní tolik času, kolik by potřeboval. Kapitán Roman 'Romcekk' Hodorovský se tak rozhodl oslovit polského hráče Michała 'KnorkiS' Bławatu, který by současně mohl zastávat pozici in-game leadera, jež týmu chyběla. KnorkiS většinu své kariéry strávil s totožnou sestavou, která nejprve hrála pod Izako Boars a až do letošního června také ve švédské organizaci Elgiganten Gaming. Po rozpadu se však parta Poláků hledá, a proto zkušený IGL vzal nabídku účinkovat na české scéně.

S KnorkiSem se Inside Games opravdu daří, a jak říká v rozhovoru pro týmový web Romcekk, tak i když musejí nyní komunikovat v angličtině, tak to naopak pomáhá tomu, že se nebaví o zbytečných věcech a komunikují efektivněji. Také díky tomu se Inside Games začíná opět hodně dařit a na dnešním měsíčním finále Predator MČR série patří k největším favoritům. Rozhovory s kapitánem i novou polskou akvizicí IG si můžete přečíst zde, podpořit poté tohle oblíbené jméno na poli PUBG můžete na našem Twitchi, kde v 19:00 dnes vše vypukne.

Aktuální složení Inside Games:

 Slovensko Roman 'Romcekk' Hodorovský
 Česká republika Šimon 'gargi' Gargoš
 Česká republika Martin 'FreeKill' Pola
 Polsko Michał 'KnorkiS' Bławat

Elgignaten
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.