Přejít k hlavnímu obsahu

Inside Games se neobjeví ve finále Guseppe MČR Tour! Jak dopadla poslední kvalifikace?

17. 10. 2021 | 15:39 League of Legends Reportáž
Kvalifikace na letošní Guseppe MČR v League of Legends už jsou všechny za námi a my známe poslední dva týmy, které se ve finálové části utkají o přímý postup na samotné MČR, kde na ně čeká další šestice týmů. Rovněž se podíváme na všechny celky, které se dokázaly probojovat až do této fáze turnaje a probereme si jejich šance na úspěch. Jedno je už jisté, Inside Games ve finálové části neuvidíme!
Výsledky poslední kvalifikace!
Výsledky poslední kvalifikace!
Zdroj: PLAYzone

Guseppe MČR Tour pomalu, ale jistě spěje do svého finiše. Předtím však bylo potřeba odehrát poslední kvalifikaci, abychom z nadějných hráčských uskupení vybrali poslední dvě, které doplní zbylou šestici. Své místo si nakonec vybojovaly týmy DTG Academy a ESTUBA Charging. Velkým překvapením pro mnohé ale byl především další z neúspěchů Inside Games, kteří byli považováni za téměř jistého účastníka letošního MČR. Bohužel se jim nepodařilo dostat do finálové části a tak přišli o šanci podívat se na MČR a končí v celkovém bodování na devátém místě. Naopak jejich akademie sedí na posledním osmém postupovém místě a bude nervózně sledovat finále, protože i jedno jediné překvapení je může posunout mimo postupové příčky na MČR.

PLAYzone
PLAYzone
Foto: PLAYzone

O poslední kvalifikaci už by ovšem stačilo, nyní je potřeba podívat se na všech osm týmů, které se za poslední měsíc do finále konečné Guseppe MČR Tour probojovaly. Největšími favority jsou jednoznačně Dynamo Eclot a BRUTE, ale nemůžeme odepisovat nikoho a třeba NDGU eSports v minulém finále předvedli skvělý výkon. Rovněž Cryptova a akademie BRUTE a DTG mohou být celkem nepříjemným soupeřem a známější celky mohou dost významně potrápit. Příští zápasy nám nabídne tato osmička:

  • Dynamo Eclot
  • NDGU eSports
  • BRUTE
  • Párači a necrosmoke
  • Cryptova
  • Brute Talents
  • DTG Academy
  • ESTUBA Charging

Finále Guseppe MČR Tour začíná už v úterý od 17:00, tak to nezmeškejte a přijďte fandit borcům v jejich kvalifikaci na MČR. Ve studiu se můžete těšit také na pár velice lákavých jmen v podobě Tomáše “Mortsche” Anděla a Pavla “Mozilla” Klabana. Navíc, když už zde neuvidíme eSubu a SINNERS, dají se očekávat ty nejlepší a nejvyrovnanější boje na domácí LoLkařské scéně! 

Štítky: Guseppe, MČR
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.