Přejít k hlavnímu obsahu

Ironic Outlaws Esports se stávají překvapivým vítězem kvalifikace na Samsung Midseason!

23. 7. 2021 | 22:43 Wild Rift
Domácí Wild Rift scéna nezpomaluje a naopak přidává otáčky. Kvalifikace na Samsung Midseason je tady. Nejlepší čtyři týmy z kvalifikace postupují do finálové části, kde už na ně čeká čtveřice pozvaných týmů podle průběžného hodnocení v žebříčku MČR. Nejzajímavější momenty a veškeré důležité informace ohledně kvalifikace najdete zde.
Kvalifikace na Samsung Midseason je tady!
Kvalifikace na Samsung Midseason je tady!
Zdroj: PLAYzone

Den D je tady! Kvalifikace na Samsung Midseason ve Wild Riftu začíná v 19:00 a máme se na co těšit. Nejlepší týmy domácí scény se utkají o postup na hlavní část Midseasonu, kde už na ně bude čekat čtveřice pozvaných elitních týmů. Těmi jsou: STOPWATCH, eSuba, Patres of Love a eKoVy. Výsledky zápasů a mnohem více se dozvíte přímo zde v coverage.

 Ironic Outlaws Esports1      
    Ironic Outlaws Esports1   
 MVP0      
       Ironic Outlaws Esports 
 Team Endurance1      
    Team Endurance0   
 Necroraisers0      

Největším překvapením celé kvalifikace se zatím stal neúspěch týmu Viggaz, kteří měli určitě velké ambice a byli považováni za jednoho z favoritů. Naopak čtveřice týmů Ironic Outlaws Esports, MVP, Team Endurance a NecroRaisers postupuje do play-off. Všichni se tímto postupem kvalifikovali na samotný Samsung Midseason ve Wild Riftu. Teď už jen stačí zjistit, kdo postoupí z jaké pozice skrze umístění ve vyřazovací části.

Výhru ve vyřazovací části kvalifikace si připisují Ironic Outlaws E-Sports. Celý turnaj zahráli parádně a neprohráli ani jednu hru. To z nich dělá docela silného a nevyzpytatelného soupeře na Samsung Midseason. Druhé místo obsazuje Team Endurace, kteří svým výkonem určitě překvapili a pomohli k vyřazení favoritů Viggaz.

Na třetím místě se umístil tým MVP. Jejich cesta turnajem vůbec nebyla jednoduchá a o postupu mezi elitní čtyřku rozhodli v posledním zápase skupiny, kdy s vyrovnaným skóre vyhráli zápas rychleji než jejich protivníci a zajistili si tak místo na Samsung Midseason. Posledním postupujícím týmem je NecroRaisers. Ti postoupili z druhého místa první skupiny, ale měli smůlu, že narazili na rozjetý Team Endurace. Finální osmička týmů vypadá následovně:

Finální seznam všech finalistů Samsung Midseason
Ironic Outlaws EsportsSTOPWATCH eSports
Team EnduranceeSuba
MVPPatres of Love
NecroRaiserseKoVy
Štítky: MČR mobile
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.