Přejít k hlavnímu obsahu

Jak na maximální úroveň zbraní? Známe jednoduchý trik

26. 9. 2021 | 14:29 Warzone Zajímavost
Call of Duty: Warzone se dá hrát několika způsoby. Pokud si chcete z oponenta udělat legraci, můžete ho zkusit zabít rukama, štíty, nebo třeba pomocí klacků. Pro ty tradičnější hráče tu je možnost palných zbraní. Abyste měli ten nejlepší kousek v arzenálu, své zbraně si vylepšujete pomocí attachmentů, které se odemykají za levely. Jak ale levely jednoduše získat?
Call of Duty Warzone
Call of Duty Warzone
Zdroj: Activision

Populární battle royale, Call of Duty: Warzone, stojí a padá na vaší výbavě. Většinou se vám nejvíce vyplatí mít postavené své zbraně, protože přesto, že zbraně postavené předem špatné nejsou, většinou nějaké mínusy mají. Nejen ve Warzone si můžete modifikovat zbraň prakticky jakkoliv. Chcete, aby o vás oponenti nevěděli? Hoďte na zbraň tlumič! Chcete hráče trefit z dálky? Hoďte tam optiku! Ze začátku ale máte základní zbraň a tzv. „attachmenty" se vám odemknou tím, jak budete se zbraní hrát – většina zbraní totiž nabízí přes 50 levelů.

Modifikace zbraní
Modifikace zbraní
Foto: Warzone

Uživatel Redditu s přezdívkou HEL-Alfa zveřejnil poměrně jednoduchý trik, jak na maximální level zbraní ve Warzone dosáhnout. Activision totiž čas od času spouští Double Weapon XP event, při kterém dostáváte dvakrát větší XP na vaše zbraně. Za splnění zakázky, za kterou byste normálně dostali 500 XP, tak dostanete rovnou tisícovku. Zisk bodů ale můžete zvýšit i skrz tokeny, kterými vás hra odměňuje.

HEL-Alfa všem hráčům poradil, že pokud si počkáte na Double Weapon XP a zapnete si jeden z tokenů, rázem budete mít čtyřnásobek normální hodnoty – místo tisícovky tak dostanete 2 000 bodů. Bohužel, funguje to jen ve Warzone, což ale zas tak nevadí, protože zbraně lze nejlépe levelovat právě v Plunderu. Neváhejte a na odemykání vylepšení se vrhněte co nejdříve, Double Weapon zkušenosti totiž platí až do zítra.

Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.