Přejít k hlavnímu obsahu

Jak splnit Fortnite challenge pro 2. týden sedmé sezóny?

18. 6. 2021 | 09:34 Fortnite
Druhý týden sedmé sezóny ve Fortnite nám přinese spoustu zajímavých challengí. Challenge slouží k rychlejšímu postupu v Battle passu, proto se snažte dodělat všechny, abyste si mohli co nejdříve užívat obdržené ceny, které z Battle passu dostanete. Zde zjistíte, kde se potřebné věci do výzev nacházejí.
Fortnite Season 7 week 2
Fortnite Season 7 week 2
Zdroj: Epic Games

Ve Fortnite Battle Royale jsou každý týden vydávány nové výzvy a v této sezóně je celkem sedm epických a legendárních úkolů vydávaných každý týden. Po mnoho sezón byly ve Fortnite výzvy vydávány společně ve čtvrtek, to se ale s příchodem nové sezóny mění.

Challenge pro 2. týden

  • Hledejte truhly v Corny Complex nebo Lazy Lake (7)

Umístění beden je zcela náhodné. Existují však některá předem určená místa, kde se truhly mohou objevit, ale místa, kde truhly budou opravdu, se mění od zápasu k zápasu. Nezapomeňte, že celkem potřebujete truhel sedm.

Bedny v Lazy Lake
Bedny v Corny Complex
  • Výbušné poškození protivníkům nebo struktur protivníků (500)
  • Sbírejte spreje ze skladů v Dirty Docks nebo v garáži v Pleasant Parku (2)

Tato výzva je jedna z těch lehčích, pokud znáte přesná umístění hledaných sprejů. Nejčastěji se nachází uvnitř garáží, nebo ve skladu. Posbírat vám stačí pouze 2 spreje.

Pleasant Park
Dirty Docks
  • Zničte zařízení na satelitních stanicích (15)

Satelitní stanice jsou umístěny západně od Steamy Stacks. Budete muset těchto zařízení zníčit celkem 15, což se může zdát jako velké číslo, pokud však půjdete opravdu jen pro tuto výzvu, je to velmi snadné, jelikož se satelity nachází na jednom místě.

  • Hledejte zeď pokrytou graffiti na Hydro 16 nebo poblíž Catty Corner (1)

V případě, že skočíte do Slurpy Swamp, je toto město pouze výchozím bodem, protože umístění grafitti se ve skutečnosti nachází v blízkosti velké budovy východně od tohoto města.

Grafitti Slurpy Swamp
Grafitti Catty Corner
  • Navštivte různá pojmenovaná místa v jedné hře (5)

Pokud již od začátku budete mít přístup k nějakému dopravnímu prostředku, je tato výzva v celku jednoduchá. Pokud tedy po cestě nenarazíte na nějakého nepřítele, který vám cestu znepříjemní.

  • Vstupte do UFA

Jediné co pro tuto výzvu stačí udělat, je najít a nasednout do UFA, které se nachází různě po mapě.

Fortnite UFO
Fortnite UFO
Foto: Epicgames

Dokončení epických výzev pro tuto sezónu vám poskytne snadných 30 000 zkušeností, které vám pomohou v postupu a vydělají více bitevních hvězd, pro další položky pro tuto sezónu v Battle Passu. Legendární výzva jako vždy obsahuje pět různých fází.