Přejít k hlavnímu obsahu

Jak vypadala příprava MČR 2021? To se dozvíte už dnes večer v dalším díle pořadu COOL Esport

Další týden, další díl pořadu COOL Esport! Máme za sebou největší esportové akce roku v podobě Vodafone MČR v počítačových hrách hrách a Samsung MČR v mobilních hrách. Právě o nich si popovídáme s jejich organizátory a celkově se zaměříme na rostoucí popularitu, kterou letos zažívají esportové turnaje nejen u nás, ale po celém světě.
Vodafone MČR v PC hrách
Vodafone MČR v PC hrách
Zdroj: PLAYzone

Kromě již zmíněného MČR 2021 se také podíváme po dlouhé době na Valorant. Konkrétně na největší favority turnaje Champions, který se již ode dneška koná v Berlíně. Hrát se bude o naprosto famózní 1 milion dolarů a dokonce zde bude mít naše země zástupce. V barvách Fnaticu se představí Martin “Magnum” Peňkov. Tohle vše a mnohem více na vás čeká už deset minut po půlnoci na Prima COOL, tak šup sledovat!

Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.