Přejít k hlavnímu obsahu

Jak zničit skrýše a kde se nachází? Splňte jednoduše novou misi

7. 7. 2021 | 08:00 Fortnite
Jak splnit novou challenge pro 4. týden 7. sezóny? Čeká vás pouze jedna jediná jednoduchá mise, za níž získáte odměnu v podobě XP bodů. Nic víc, nic míň.
Skrýše
Skrýše
Zdroj: Early Game

Minulou středu byly do hry přidány nové legendární a epické challenge. Zároveň přišly i neznámé lokace mimozemských artefaktů, díky kterým si můžete odemknout další možnosti pro váš skin Kymery.

V nových výzvách si například zaútočíte na vesmírné lodě, budete lovit infikovanou zvěř nebo cestovat na saucerech, takže nudit se opravdu nebudete. Teď se ale podíváme na misi, ve které máte zničit skrýše, jenž se nachází všude možně ve Fortnite. 

Co se počítá jako skrýš?

Skrýše jsou všechna místa, do kterých se můžete schovat zmáčknutím interaktivního tlačítka (v základní hře nastaveno jako tlačítko E). 

Jsou to například:

  • Popelnice a odpadový kontejner
  • Toaleta
  • Balík slámy

Kde je hledat?

Skrýše se nachází po celé mapě, pokud ale chcete misi splnit co nejdříve, je logicky nejlepší přistát na místě s vyšším výskytem skrýší. Ideální k tomu jsou například Pleasant Park nebo Believer Beach, kde se u tankovacích stanic nachází modré kontejnery. Celkem musíte zničit 3 skrýše, abyste splnili misi. Skrýš zničíte klasickým útokem pomocí krumpáče, který udělí poškození a postupně ji zničí.