Přejít k hlavnímu obsahu

Jasným favoritem je eSuba! Podívejte se na celkové Power rankings našich komentátorů

12. 11. 2021 | 15:11 League of Legends Preview
Je to tady! Dnešním dnem začíná Guseppe MČR v League of Legends a je na čase podívat se na to, komu naši komentátoři nakolik věří. Podle očekávání je favoritem eSuba a v těsném závěsu za ní SINNERS společně s Dynamo Eclot. Od zbytku týmů už nejsou zas tak velká očekávání, ale překvapit rozhodně může kdokoliv. Začínáme už v 17:00 na našem Twitch kanále!
Power rankings našich komentátorů!
Power rankings našich komentátorů!
Zdroj: PLAYzone

Dnešním večerem započne pod záštitou Guseppe deváté MČR v League of Legends a jako vždy se bude jednat o parádní show. Kromě jasných favoritů v podobě eSuby, která si půjde pro svůj šestý titul, tady máme i nové talenty a týmy. Speciálně SINNERS a Dynamo Eclot budou chtít během své první účasti na MČR ukázat, že zvládnou eSubě konkurovat. Individuálních talentů mají všechny tři sestavy hodně, takže můžeme očekávat ty nejlepší sólo výkony, jaké kdy naše scéna mohla nabídnout.

Kromě našich predikcí jsou tady i ty komentátorské, ve kterých se naše šestice pokusila sestavit power rankings všech týmů. Systém na určování byl jednoduchý – osm bodů pro prvního, jeden pro posledního. Sice se jako první bez nějakého většího překvapení objevila eSuba, ale Pavel “Mozilla” Klaban si jako jediný myslí, že to budou právě SINNERS, kdo odejde v neděli večer s korunou na hlavě. Kromě nejlepší trojky bude ovšem zajímavé sledovat i souboje níže v hodnocení a speciálně duely HEETu a Dark Tigers mohou být famózní podívanou.

Power ranking
Power ranking
Foto: PLAYzone
Esuba u nás prostě vypadá pořád strašně dominantně. Ať už se budeme bavit o dobrém coaching staffu a managementu, po hráče, kteří vyčnívají na svých rolích, tak máme skvělej recept na úspěch domácí scény. V létě bych horko těžko hledal slabiny, teď když se do sestavy vrátil ze zahraničí Rufus, nevidim prostě scénář, kdy eSuba v sérii padne. Ještě bych rád poukázal na Danyho, ten kluk je prostě Viper domácí scény

uvedl komentátor  Jan "Kangae" Sekanina

Celé Guseppe MČR v League of Legends můžete sledovat od 17:00 na našem Twitch kanále PLAYzoneCZ, kde se kromě toho nejlepšího LoLka můžete také těšit na pořádnou porci zábavy v našem studiu. Navíc pro vás máme přichystaných několik soutěží, tak se nezapomeňte zastavit a budovat s námi esport!

Štítky: Guseppe, MČR
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.