Přejít k hlavnímu obsahu

To je překvapení! Dalšími postupujícími na AORUS MČR Tour jsou týmy ANDROMEDA a COJAVIM

20. 6. 2021 | 20:30 Counter-Strike 2
Kvalifikační dějství na další důležitý turnaj sezóny se přehouplo do své druhé poloviny, třetí kvalifikace na AORUS MČR Tour má před sebou TOP 8 fázi. Otevřenou část o více než dvaceti účastnících přežili jen ti nejlepší, kteří se ve streamovaném play-off utkají o postup na druhý milník letošní sezóny.
AORUS MČR Tour
AORUS MČR Tour
Zdroj: grafika PLAYzone

Z dosavadních dvou kvalifikací postoupil na AORUS MČR Tour vždy jeden tým pod organizací a jeden zajímavý mix. Stejný může být osud také třetího turnaje, kde najdeme spoustu zajímavých jmen, které se ale nacházejí především v horní části pavouka. Vzhledem k výsledkům skupinové fáze je otevřené především v dolní půlce.

Dominantní výkony ve skupině předvedly týmy 1dayHeroes, RYCHLOVKA a překvapivě také Sazka.BRUTE Juniors. V hierarchii známé organizace až třetí nejlepší tým má nyní unikátní šanci, protože hlavní ani Evolution sekce zatím místenku na AORUS MČR Tour vybojovanou nemají. Minulý účastník play-off =(^.^)= nyní skončil s bilancí 1 výhry a 4 proher, MSI Inside Games AC naopak nepostoupili kvůli horšímu vzájemnému zápasu. Největší drama se dělo ve skupině D, kterou překvapivě opanoval tým COJAVIM, jenž měl se skórem 4:1 nejlepší poměr vyhraných a prohraných kol. Favorizovaná sestava GLORE kvůli tomu spadla do těžší části vyřazovacího pavouka a E-RIVALS, stejně jako ve druhé kvalifikaci, na nejhorší skóre těsně nepostoupili z místa třetího.

Tím se dostáváme do druhého dne, které vypukne čtvrtfinálovým kolem. Po něm už se ke slovu přihlásí Jiří 'Bananides' Johanides a Přemek 'huhy' Malina, kteří vás provedou bojem o postup na našem sekundárním Twitch kanále PLAYzoneUP. Vybraným vysílaným semifinálovým zápasem bude ten z horní části pavouka, kde kromě GLORE, tedy nejčerstvějšího účastníka 1. Tipsport COOL ligy, najdeme také známé týmy ANDROMEDA a 1dayHeroes, a zapomínat nemůžeme ani na RYCHLOVKU, vítěze jedné ze základních skupin. Jak už zmiňujeme výše, ve spodní části je pak vše otevřené – má juniorka Sazka.BRUTE na to, aby zde uspěla?

UPDATE: Kvůli technickým obtížím nakonec vysílání nedělního dne bohužel neproběhne.

Vodafone MČR 2021
Vodafone MČR 2021
Zdroj: grafika PLAYzone
Štítky: AORUS, MČR
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.