Přejít k hlavnímu obsahu

Je to tady. Známe datum vydání FIFA 22 a nový typ ikon!

10. 7. 2021 | 03:27 EA SPORTS FC 24
V posledních dnech a týdnech se objevuje více a více nových informací o dalším titulu ze série FIFA, ale teď přichází pravděpodobně ta největší novinka, jaká tady zatím byla – bylo vypuštěno oficiální datum vydání FIFA 22. Kromě toho se objevily v databázi nové karty, takže je zde mnohem více věcí, na které se můžeme podívat a připravit před dalším ročníkem.
Datum vydání FIFA je tady!
Datum vydání FIFA je tady!
Zdroj: EA Sports

Nejúspěšnější fotbalová série her s titulem FIFA vychází každým rokem, ale vzhledem ke globální pandemii Covid-19, se minulý ročník zpozdil zhruba o měsíc. Tím pádem tento rok vznikly další spekulace o tom, že kdy přesně se dočkáme fify s číslovkou 22. Nyní už ovšem můžeme s přesností říct, jaké datum to je.

Hlavní vydání hry je určeno na 24. září s tím, že bude k mání třídenní Early Access pro vlastníky EA Play. Webová aplikace bude jako klasicky dostupná o něco dříve a to konkrétně 15. září. Navíc předobjednávky by měly být spuštěny v průběhu příštího týdne, takže se opravdu máme na co těšit. Ještě se také podíváme na nový typ karet, který bude v další hře představen.

Pár dní zpátky se na sociálních sítích objevily informace k inovativnímu typu karet, které mají být představeny s novou fifou. Má se jednat o takzvané Klubové legendy/Hrdiny a sérii nových ikon. Speciálně za zmínku stojí Wayne Rooney, který pár měsíců zpátky dostal kartu k ukončení své hráčské kariéry a v dalším ročníku už bude naplno ikonou.

 Z Klubových legend/Hrdinů stojí za povšimnutí Mario Gómez. Toho máme určitě všichni dobře zarytého v paměti díky jeho skvělým výkonům na mezinárodních turnajích v minulé dekádě. Také se dočkáme návratu Freddieho Ljungberga, který byl legendou (ikonou) naposledy v roce 2017.

Štítky: fifa, EA Sports
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.