Přejít k hlavnímu obsahu

Jezdec Formule 1 Lando Norris vyhlásil Minecraft turnaj o 25 000 dolarů

2. 3. 2021 | 17:00 Twitch.tv
Známý jezdec formule 1 Lando Norris oznámil turnaj Minecraft Twitch Rivals o 25 000 dolarů. V Turnaji budou další jezdci Formule 1 a slavné osobnosti. Slavní jezdci si tak spolu s tvůrci obsahu na internetu zasoutěží o prizepool v hodnotě víc než půl milionu korun, který bude věnován na charitu.
Lando Norris
Lando Norris
Zdroj: https://www.dexerto.com/minecraft/f1-driver-lando-norris-announces-25k-twitch-rivals-minecraft-invitational-1522609/

Lando Norris za posledních pár let zaznamenal svůj vývoj především díky aktivitě na sociálních sítích, kde mu rapidně stoupla čísla hlavně díky jeho streamování na platformě Twitch. Mimo povídání s chatem o jeho kariéře jezdce Formule 1 tam totiž hraje i hry, přičemž nejčastější streamovanou hrou je Call of Duty: Warzone. Založil dokonce vlastní herní organizaci, kterou nazval Quadrant a prostřednictvím které vyjádřil svůj zájem o vstup do Call of Duty League. Momentálně však svoji pozornost obrací na žánrem docela odlišnou hru, kterou je sandboxový hit Minecraft.

I když byl Minecraft vytvořen v roce 2011, má stále větší a větší popularitu. Turnaj se má konat zítra, ve středu 3. března 2021 od 10 hodin a bude trvat celý den. Na turnaji uvidíme 4 týmy složené z předních jmen, vůdcem jednoho týmu bude právě Lando. Tyto čtyři týmy mezi sebou budou soutěžit v celkem třech minihrách. Hry budou kombinací závodních a PVP režimů.

 

Minihry:

  • 1. Hra - Zdi
  • 2. Hra - Závod na lodích
  • 3. Hra - Střelba z luku
  • 4. Finále 

Týmy a hráči:

Všichni hráči a týmy ještě úplně oznámeny nebyly, těšit se však můžeme na jména jako například DrLupo, xChocoBars nebo řidiče Formule 1 Alexe Albona. Osobností, na které se už zítra můžete těšit, bude ale rozhodně daleko víc.