Přejít k hlavnímu obsahu

Jezení salátu a sprcha? I tak se dají vydělat peníze na charitu

25. 3. 2021 | 08:00 Twitch.tv
Známý World of Warcraft streamer Asmongold vybral během uplynulé neděle a pondělí skoro 400 000 dolarů na charitu. Mimo jiné mu k tomu pomohlo jezení salátu a osprchování se.
Asmongold jí salát
Asmongold jí salát
Zdroj: Asmongold

Uplynulé charitativní vysílání známého streamera Asmongolda vyšlo na jedničku. Pro organizaci Games for Love, věnující se pomoci dětem, zvládl tento hráč World of Warcraft během svého streamu vybrat skoro 400 000 dolarů a při sběru této částky využil i velice neobvyklé zbraně. Vedle oblíbených giveawayů či tzv. transmog competition ve WoWku mu totiž byly nápomocny i sprcha a salát. 

Asmongold během svého streamu vybral bezmála 400 000 dolarů
Asmongold během svého streamu vybral bezmála 400 000 dolarů
Zdroj: OTK

Asmongold si zkrátka na streamu „vychutnával“ obyčejný salát, což byl dle jeho slov vůbec první salát, který kdy v životě jedl. Díky tomuto kousku se celková vybraná suma vyšplhala nad 100 000. Právě pro překročení této částky se pak Asmongold na streamu i osprchoval a stream mohl ve velkém stylu pokračovat i nadále. Především zásluhou těchto dvou nezvyklých věcí se na jeho konci počítadlo množství přijatých donatů zastavilo na hodnotě 396 827 dolarů.

Asmongold ve sprše
Asmongold ve sprše
Zdroj: Asmongold
Zdroj: ginx.tv
Štítky: Asmongold, charita, stream
miluju videohry a hlavně ligu legend