Přejít k hlavnímu obsahu

Již tento týden nás čekají nové informace o plánovaném League of Legends: Wild Rift

17. 3. 2020 | 17:41 Wild Rift
Podle oficiálních informací nás již tento týden čekají dlouho očekáváné novinky popisující vývoj nadcházející pecky League of Legends: Wild Rift. Jedná se o mobilní/konzolovou verzi oblíbené MOBA pecky League of Legends, kterou Riot, spolu s dalšími hrami, ohlásil minulý rok.
Wild Rift
Wild Rift

V říjnu nás navnadily zprávy týkající se plánované hry League of Legends: Wild Rift, skrze kterou se budou moci milovníci mobilního gamingu i přívrženci konzolí podívat do světa Runeterry a zažít tuto skvělou MOBA záležitost na vlastní kůži. Dosud se k nám ale nedostalo mnoho informací a detailů ohledně hry samotné, ale to se má už brzy změnit.

Vedoucí komunikace, Ben Forbes, na svém Twitteru zveřejnil, že nás přímo od Riotu někdy v průběhu týdne čeká plánovaný vývojářský update. Bohužel už neprozradil přesný den ani čas, takže se budeme muset nechat překvapit. Novinky ohledně plánované hry se objeví na oficiálním YouTube kanálu dedikovanému přímo Wild Riftu.

Co nás tedy čeká a nemine? Riot nás, zvědavé fanoušky, plánuje seznámit s aktualizacemi ze současného vývoje tohoto MOBA šlágru. Na druhou stranu Forbes zmínil, že se určitě nesetkáme s žádnými informacemi týkajích se načasování oficiálního vydání, ani spuštění alpha či beta verze hry. Jak jsme již zmínili, Wild Rift se dostane také na konzole, ale úplně prvotní spuštění hry bude pouze na naše telefony. Konzoláři si budou muset tedy ještě chvíli počkat. Sice nevíme, a stále se ještě nedozvíme, nic o datu vydání hry, ale hráči se v současné době mohou již alespoň předregistrovat na Google Play Storu a sledovat různé novinky spojené se hrou.