Přejít k hlavnímu obsahu

Kaktus Streamers Cup jde do finále!

Už několik týdnů probíhá Kaktus Streamers Cup. Po třech exhibičních soubojích mezi vybranými influencery nyní míří čtyři z nich do ultimátního finále. Ve něm budou hrát vítězové Lelek, Shadye, Dev1 a jako divokou kartu poslali čtenáři do vyvrcholení celého turnaje ještě Bladea.
Kaktus Streamers Cup
Kaktus Streamers Cup

Díky spolupráci s mobilním operátorem Kaktus a jeho simza100 pořádáme měsíční online soutěž s charitativním podtextem. Hlavním cílem celého eventu je totiž podpořit Fond ohrožených dětí a jsme nesmírně rádi, že jsme i za současné situace schopni zrealizovat netradiční měsíční online soutěž na podporu dobré věci.

Ve hře Counter-Strike: Global Offensive měli diváci možnost sledovat vyrovnaný souboj mezi dvojicí streamerů Lelkem a Bladem, kdy nakonec zvítězil těsně Lelkův tým 3:2 na zápasy. Ve Valorantu si to rozdali Dev1 a spajKK, a slovenský veterán svého soupeře dokázal přehrát 3:1. Závěrečným ze tří duelů se stal ten na Vyvolávačově Žlebu, tedy na mapě v League of Legends. Tam si to rozdaly týmy RedgieBearda a Marka "Shadye" Hovance, kdy Shadyeho skvadra zvítězila přesvědčivě 3:1

Kaktus Streamers cup

Ať už budete fandit jakémukoliv streamerovi, peněžní dary je možné zasílat na společný sbírkový účet 3055103/0300 s variabilním symbolem 777, nebo formou DMS plateb ve formátu DMS FODKLOKANEK 30 / 60 / 90 na telefonní číslo 87 777 (koncovka textu zprávy značí cenu SMS a hodnotu vašeho daru, tj. 30, 60 nebo 90 Kč).

Štítky: FOD, Kaktus, Streamers Cup