Přejít k hlavnímu obsahu

Každoroční BlizzCon se tentokrát odehraje online

22. 9. 2020 | 09:03 Všechny hry
Každoroční BlizzCon byl letos kvůli pandemii koronaviru zrušen. Nevěšte ale hlavu, již 19. a 20. února 2021 se odehraje v online podobě BlizzConline a bude se na co těšit!
BlizzCon
BlizzCon

Společnost Blizzard oznámila zrušení živé akce koncem května, již v té době ale fanoušky těšila tím, že se pokusí uspořádat událost alespoň v digitální formě. Jelikož to však pro ni bylo dosud neprobádané území, odhadla datum konání na začátek příštího roku. A konečně jsme se dočkali. 

Blizzard sdělil, že má před sebou ještě hodně práce, a zatím neprozradil moc detailů. Chtěl se ale podělit o způsoby, jimiž se budou moci sami fanoušci zapojit do dění. Hlavní akcí bude tzv. „Community Showcase“, který nabídne příležitost pro cosplayery, tvůrce, umělce a další, aby se mohli stát součástí show a dát svůj talent na odiv, ať už prostřednictvím soutěží nebo zajímavých výstav. 

Díky tomu, že bude vše online, se může přihlásit ještě více lidí prakticky z celé planety. Nebude chybět ani tradiční „March of Murlocs“ (Pochod Murloců), byť tentokrát online. V minulosti se jednalo o to, že se halami BlizzConu procházely stovky lidí převlečených za potvůrky, oblíbené především ve Warcraft komunitě.     

Pokud se chcete do některé ze soutěží přihlásit, máte čas až do 4. ledna 2021. Pro více detailů se stačí podívat na tento post na blogu BlizzConu, kde najdete také podmínky pro přihlášení. Potěšila vás zpráva, že se tato oblíbená akce odehraje, byť v trochu jiné podobě, než jsme dosud bylo zvyklí?