Přejít k hlavnímu obsahu

Každoroční sbírka DeeThana, aneb na koho se vybírá?

30. 11. 2021 | 08:00 Všechny hry Zajímavost
Kdo by neznal Damiena "DeeThane" Danteho? Tento komentátor, hudební tvůrce a nynější streamer je v našich luzích a hájích známý nejen kvůli komentátorskému křeslu v Counter-Striku, ale i jako častý charitativní dárce, který za pomocí své komunity přispívá nemalé peníze. Tak, jako každý rok, i letos se snaží udělat dobrý skutek a komu pomůže, je jen na vás.
Deethane
Deethane
Zdroj: Facebook/DeeThane

Každoročně česko-slovenská komunita na Twitchi ukazuje, že když je třeba, dokáže se spojit a vybrat nemalé peníze. Srdíčko do charity dali streameři v čele s takovými osobnostmi, jako Agraelus, Czechcloud, nebo videoherní vývojářská legenda Dan Vávra. Známým donátorem na charitu je i Damien "DeeThane Dante, který ve své tradici pokračuje několikátým rokem. Již tradičně si vždy na Vánoce vybere někoho, komu osud nepřál a rozhodne se nadělit mu pořádný dárek za asistence své komunity.

DeeThanova sbírka

Na svém Facebooku tak poprosil všechny své fanoušky, aby mu dali návrh, koho by vlastně měl podpořit tento rok. Vzhledem k tomu, že poměrně nedávno odhalil TV Novu, která nakonec dopomohla nemocnému Honzíkovi k vysněnému autu a lidem vysvětlil, jak nenaletět podvodníkům, jedná se znovu o toho nejpovolanějšího, který by měl nějaké charity jménem tvůrců na Twitchi pořádat. Pokud víte o někom, kdo by skutečně mohl potřebovat finanční pomoc, kterou by mu Dee a jeho parta mohli poskytnout, ozvěte se na damien@deethane.cz.

Štítky: DeeThane, charita
Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.