Přejít k hlavnímu obsahu

K/DA spolu se Seraphine přichází s novým songem

29. 10. 2020 | 16:49 League of Legends
Virtuální k-popová skupina K/DA vydala nový song s názvem „More“. Jde o první příležitost, kdy K/DA spolupracuje s novou LoL šampionkou Seraphine.
K/DA
K/DA

V songu zazní fanouškům již známé hlasy Madison Beer, Jairy Beer a SOYEON a MIYEON z (G)I-DLE. K nim se připojila čínská hvězda Lexie Lu, která propůjčila hlas nováčkovi skupiny, Seraphine. Tematicky ani stylem se nejedná o nic zase tak odlišného od jejich předchozí tvorby, zároveň však nejde opomenout, že je to neuvěřitelně dobře vyprodukovaná a zrežírovaná skladba.  

Nový přírůstek ke skupině, šampionka Seraphine, neunikla pozornosti fanoušků. O jejich spolupráci napovídaly leaky již v srpnu, což někteří uvítali s radostí. Částečně zpívá v mandarínštině, v čemž se odráží cíl Riotu rozšířit žánrovou definici a přitažlivost K/DA. Uvidíme, jak ji fanoušci přijmou. 

Seraphine jako nová šampionka zatím sklízí spíše kritiku, ať už jde o podobnost s další šampionkou Sonou, nebo o ne úplně šťastně popsaný vztah s „Bracbern Crystals“ (ty jsou pohonem pro hextech, obsahující duše Skarnerů, které může slyšet sama Seraphine), či mírné znepokojení nad „korporátní“ kontrolou sociálních médií šampionky. Tyto faktory vedly k odporu komunity. Riot může jen doufat, že role Seraphine v K/DA a její postupné charakterizování dokážou změnit pohled fanoušků. Je jisté, že je toho ještě hodně z jejího příběhu a dynamiky, co dosud nebylo odhaleno. Tak jako tak, její vokály nezní vůbec špatně.    

Song měl premiéru teprve včera, již ale nasbíral více než 9 milionů zhlédnutí. 

Zdroj: ginx.tv
Štítky: K/DA, Seraphine