Přejít k hlavnímu obsahu

Kdo se posadí za mikrofon na Samsung MČR v Hearthstone?

4. 11. 2020 | 20:46 Hearthstone
Vrcholná akce Hearthstone sezóny na domácí scéně se blíží opravdu mílovými kroky, Samsung MČR v mobilních hrách odstartuje již za deset dní! Je čas si tedy představit ty, kdo vás budou celým turnajem provázet.
Samsung MČR mobile 2020
Samsung MČR mobile 2020

Přesně deset dní nás dělí od startu Hearthstone části letošního Samsung MČR v mobilních hrách, a my už dokonce i známe jména všech jeho účastníků. Na ty se zaměříme v dohledné době, ještě před jejich představením je ale nutné podívat se na zoubek našemu komentátorskému týmu. Tváře v něm sice rozhodně nejsou neznámé, připomenout si je ale rozhodně neuškodí.

Pandapple

Antonín "Pandapple" Malina je nejen manažer v týmu Eclot Gaming, dřívější aktivní hráč či držitel bronzové medaile z loňského MČR, ale i rozený showman, který se umí postarat o zábavu všude, kam zavítá. Baví tak nejen na svém streamu, ale pravidelně samozřejmě i na tom našem! To dokázal v průběhu letošního roku nespočetněkrát na všech možných domácích turnajích, počínaje jarní týmovou COOL ligou.

Právě tam se jako caster začal díky spolupráci s RybkouPipkou více prosazovat. Vzhledem k tomu, že veteránovi z týmu Inaequalis se ale na poslední chvíli povedlo na MČR přímo kvalifikovat, je tentokrát pospolu v akci neuvidíme. Paradoxně nám ale právě to při výběru komentátorského týmu nabídlo více možností, a my se tak můžeme i na samotném MČR držet osvědčeného konceptu kombinace jednoho herního analytika a jednoho showmana. Tím bude v první casterské dvojici samozřejmě sám Panda, a že byste se letos u závěrečné akce sezóny nudili, tak rozhodně nepřipadá v úvahu.

Zukys

Komentování ale samozřejmě není jen o tom lidi pobavit, nutné je i umět perfektně zanalyzovat vše, co se děje na boardu i mimo něj. Právě to bude mít v první dvojici na starosti Martin "Zukys" Rucker, jenž je na tento úkol ten pravý už proto, že je primárně hráčem. A to i dobře známým, jde mimo jiné o účastníka loňského MČR či vítěz té již zmíněné letošní COOL ligy.

Že umí vysvětlit, proč hráč zvolil tento a ne tamten play, či zhodnotit, zdali to bylo dobře, bez problémů, už Zukys navíc dokázal na Samsung Last Call turnaji, kde si již roli komentátora osahal. Šanci mu navzdory neúplně spoustě casterských zkušeností dáváme právě proto, že se tam, navíc přímo ve spolupráci s Pandapplem, ukázal v opravdu dobrém světle, a není tak důvod čekat, že by tomu na MČR bylo jinak.

Kany

Role showmana nepatří pouze Pandovi, ve druhé dvojici se jí zhostí známý streamer Jakub "Kany" Jícha. Jeden z nejaktivnějších tvůrců obsahu na domácí scéně patří i k nejznámějším komentátorům, a k tomu všemu má na kontě i výhru v loňské týmové COOL lize. I on je tedy schopný dobré analýzy jakékoliv herní situace, tento úkol ale většinou spíše přenechává svému kolegovi. On je tu prostě od toho diváky pobavit, a to dělá na jedničku.

Dokonce by snad šlo říct, že až moc dobře. Občas se mu totiž k sobě povede strhnout i jeho kolegu, a v méně zajímavých momentech hry tak není neobvyklé, když se spíše než komentování toho, co se děje na obrazovce před nimi, věnují vyprávění všemožných Hearthstone příběhů. To jste ostatně mohli na vlastní oči vidět na Samsung Last Call turnaji, popravdě to ale v současné metě, v níž se čas od času pár nudných kol prostě najde, není vůbec od věci, a i to je důvod, proč se Kany ukáže i na MČR.

FIndan

Kanymu bude stejně jako právě na Last Callu dělat kolegu Václav "Findan" Prosser, který je stejně jako Zukys známý spíše jako hráč. Na rozdíl od něho ale Findan aktivní kariéru už před nějakou dobou pověsil na hřebík. Od té doby je vidět především jako komentátor, a to dost často přímo v kombinaci s Kanym. Jak už je asi jasné, v této dvojici je Findan právě tím analytikem, to mu ale nebrání v tom, aby se čas od času připojil ke Kanymu v zajímavém vyprávění.

Když na to ale přijde, Findan umí svou tunu herních zkušeností zužitkovat při analýze jakékoliv herní situace, a nemusíte se tak ani bát, že o samotné komentování děju hry byste byli ochuzeni. Jak to z dílny Pandy a Zukyse, tak to od Findana a Kanyho si navíc budete moci užít hned dva dny po sobě. Hearthstone části Samsung MČR v mobilních hrách se totiž bude věnovat program soboty čtrnáctého i neděle patnáctého listopadu, a i když u toho letos bohužel nebudete moct být živě, rozhodně se máte na co těšit našem streamu!

Samsung MČR v mobilních hrách 2020
Štítky: MČR mobile
miluju videohry a hlavně ligu legend