Přejít k hlavnímu obsahu

Kdy začíná Season 17 a co zatím víme o novém passu?

10. 1. 2021 | 15:00 PUBG Mobile
Přesto, že vývojáři oblíbené mobilní verze PUBG zatím nezveřejnili datum začátku sedmnácté sezóny, my máme přibližnou představu o tom, kdy ji můžeme očekávat. Kromě toho víme i něco z toho, co nám přinese nový Pass Royale.
pubg mobile
pubg mobile

Kdy Season 17 opravdu započne není zcela jisté, jistou představu ale máme díky odpočítávání konce Season 16 Pass Royale přímo ve hře. Ten vychází na 17. ledna, přičemž z minulých sezón už dobře víme, že další sezóna vždy začíná přibližně dva dny po konci té předchozí. Season 17 by tedy, nedojde-li k žádným výpadkům serverů nebo jiným technickým problémům, měla začínat 19. ledna. Jako vždy by update měl na servery dorazit okolo čtyř hodin ráno místního času.

Do té doby si stále můžete užívat speciální Frost Festival event, který nabízí slušné odměny za plnění úkolů v novém game módu, v němž se ocitnete na zasněženém Erangelu s dalšími zimními doplňky. Pokud jste ho ještě nevyzkoušeli, nepromeškejte svojí poslední šanci.

Nový Pass Royale nabídne tři různé varianty, z nichž jedna je úplně zadarmo pro každého, kdo se v následujících dvou měsících přihlásí. Zároveň ale nabízí ty nejmenší a nejméně hodnotné odměny, pokud tedy chcete něco víc, můžete si připlatit 600 UC za Pass Royale Elite, se kterým dostanete mise navíc a ihned po zakoupení na vás bude čekat loot v hodnotě 4000 UC. A pokud by vám ani to nestačilo, je tady pro vás stále poslední možnost, Pass Royale Elite Plus. Ten za poplatek 1800 UC nabízí okamžité odemčení 25 úkolů a také odměny v hodnotě 10000 UC.

pubg
Zdroj: ginx.tv
Štítky: PUBG Mobile
V gamingu jako tooolki, jinde jako tooolkys. Kromě her a esportu mě baví také vše kolem tenisek a módy, volný čas rád trávím pečením a degustací voňavých pokrmů.