Přejít k hlavnímu obsahu

Klimson a Duff dokázali postoupit do finále finské ligy

25. 5. 2021 | 08:00 PUBG: Battlegrounds
Z minulého týdne finské PUBG ligy se povedlo postoupit dvěma českým borcům ze zahraničního týmu mForce. Již dnes nastoupí v kvalitní konkurenci nejlepších evropských týmů do šestého kola turnaje, odkud již týmy postupují do grand finále.
PUBG Suomi League
PUBG Suomi League
Zdroj: PUBG Suomi League

UPDATE: Po dramatických šesti hrách se nakonec mForce podařilo postoupit z 8. místa do grand finále turnaje.  Znamená to teda, že si během víkendu 4. až 6. června poperou v 18 hrách o prize pool 15 000 euro!

PUBG Suomi League
PUBG Suomi League
Zdroj: twire

Domácím hráčům Filipovi „Klimson“ Klimešovi a Adamovi „Duff“ Sýkorovi se povedlo s celkem mForce v minulém týdnu postoupit do Upper bracketu finské PSL ligy. Již dnes od 18:00 poměří síly s ostatními týmy.

Do samotného finále, ve kterém týmy zabojují o prize pool 15 000 EUR, je to z Upper bracketu už jenom jeden postup. Z 16 nejlepších týmů postupuje osmička nejlepších, zbylá polovina poputuje do Lower bracketu. V dnešním kole se odehraje 6 map (3x Miramar a 3 Erangel), které budou bodovány SUPER formátem (každý kill má hodnotu jednoho bodu, body za umístění jsou od 8. místa, vítěz hry bere 10 bodů).

Lobby je složeno z kvalitních týmů, kromě již zmíněného týmu mForce, zde nalezneme týmy jako ENCE, FaZe Clan, Natus Vincere, Team Liquid, Virtus.pro nebo Redline. Celý průběh dnešních zápasů bude streamován na oficiálním twitch kanále pořadatele turnaje.

Velký kluk milující Esport.... Jo a taky jídlo!