Přejít k hlavnímu obsahu

Koho považují komentátoři Samsung Midseason za favority?

27. 7. 2021 | 14:30 Wild Rift
Samsung Midseason se pomalu, ale jistě blíží a už během tohoto víkendu se dočkáme toho nejlepšího Wild Riftu, jaký může naše domácí scéna nabídnout. Osmička elitních týmů se utká o příjemný prize pool, přímý postup na MČR a body do celkového žebříčku. Jak ovšem vidí šance těchto týmů komentátoři a koho považují za favorita?
Koho považují komentátoři za favority?
Koho považují komentátoři za favority?
Zdroj: mcrpc.cz

Začneme u Davkounyho, který za favorita považuje eSubu. Ta má podle něj ty nejlepší podmínky na trénování hráčů a zároveň i trenéry, kteří pomohli dát tuto silnou sestavu dohromady. Zároveň je zvědavý, zda STOPWATCH E-Sports dokážou právě modrou krev potrápit.

Hippowan se jako další přidal na ten pomyslný eSuba “hypetrain”. Podle něj prý může tento tým ve Wild Riftu navázat na úspěch svých bratrů v klasickém League of Legends. Stačí se podívat na poslední měsíční finále a odehranou Origin Series, kde se jako jediný český tým eSuba dokázal dostat a dokonce probojovat mezi TOP16 v celé Evropě.

Mortsche uzavírá tuto debatu docela jednoduše. Pokud by měl na nějaký tým vsadit, tak eSuba je vždycky výborný výběr. Už jenom kvůli toho kolik úspěchů mají v klasickému League of Legends a jiných esportových titulech. Podle něj hráči nejsou hráči do této organizace vybírání nahodile a mají to nejlepší zázemí na rozvoj. Ovšem vzhledem k tomu, jak je Wild Rift scéna nová, tak i týmy jako jsou STOPWATCH a Patres of Love mohou překvapit, protože si s eSubou už v minulosti párkrát dokázali poradit.

Samsung Midseason
Samsung Midseason
Foto: mcrpc.cz
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.