Přejít k hlavnímu obsahu

Kolik fanoušků bude vpuštěno na finále Worlds 2020?

11. 10. 2020 | 12:36 League of Legends
Organizátoři Worlds 2020 v Šanghaji udělali maximum pro to, aby se velkolepé finále odehrálo i s diváckou kulisou. To se nakonec opravdu povede a lístky budou zdarma!
Shanghai SIPG FC
Shanghai SIPG FC

Fotbalový stadion Pudong má sice kapacitu přes 33 tisíc míst, ale kvůli protikoronavirovým opatřením se místa logicky budou redukovat. Finále se odehraje 31. října a lístky budou zcela zdarma. Diváci, kteří se budou chtít na stadion dostat se budou muset zapojit do loterie, kterou uskuteční samotné Riot Games. Na Pudong Stadium bude posléze vpuštěno celkem 6 312 fanoušků. 

Fotbalový stadion Pudong

Pro zapojení do loterie musí mít zájemci čínské telefonní číslo a propojený účet minimálně na 30. úrovni. Vybraní jedinci nedostanou vstupenku a budou na svá místa vpuštěni na základě předložení svého občanského průkazu a rozpoznání obličeje. Riot Games tím chtějí zamezit následnému přeprodávání lístků. 

V předchozích letech se na finálový zápas mohlo dívat vždy několik desítek tisíc diváků. Kvůli pandemii ale letošní účast na AccorHotels Arenu v Paříži, Incheon v Seoulu nebo Birds Nest v Pekingu nenaváže.