Přejít k hlavnímu obsahu

Konkurence pro Denyka? Misfits posiluje dánský support

4. 6. 2020 | 10:03 League of Legends
Denyk má za sebou poměrně úspěšný premiérový split v dresu Misfits, kteří i přes nízká očekávání postoupili do play-off a v létě chtějí útočit na účast na Worlds. Nyní ale Misfits přivádí nového supporta z Dánska, který bude s Denykem soupeřit o místo v základní sestavě.
Doss
Doss

Misfits po letním splitu neusnuli na vavřínech a rychle vstoupili na přestupový trh, kde hledali možnosti, jak vylepšit svoji aktuální soupisku. Z Team SoloMid se týmu nakonec povedlo ulovit dánského střelce Kobbeho, který vloni patřil k nejlepším hráčům Splyce, ale v USA se mu na jaře vůbec nedařilo. Po návratu do Evropy bude chtít znovu zvýšit své pošramocené renomé a předvést se v nejlepším světle. 

Denyk byl ze všech stran chválen, protože jakožto nový support ukázal pevné nervy a v jeho prvním LEC splitu podával velice slušné výkony. V očích veřejnosti ale  nejvíce zaujalo jungle+mid duo Razork a Febiven. Na pozici supporta nakonec trochu nečekaně přichází posila z academy týmu. Dán Doss má zkušenosti jak z předních regionálních lig, tak v menší míře i z LEC. S týmem SK Prime se mu povedlo obsadit 2. místo na EU Masters, v dresu Misfits chvíli nakukoval i do základní sestavy. Jak bude vypadat rotace obou hráčů ukáže až samotný split, který začíná již 12. června.

Sestava Misfits pro letní sezónu:

 Španělsko Danny "Dan Dan" Le Comte
 Španělsko Iván "Razork" Martín Díaz
 Nizozemsko Fabian "Febiven" Diepstraten
 Dánsko Kasper "Kobbe" Kobberup
 Česká republika Petr "Denyk" Haramach
 Dánsko Mads "Doss" Schwartz