Přejít k hlavnímu obsahu

Královský turnaj Krušovice zná složení finálové osmičky

10. 5. 2021 | 17:37 NHL
Poslední týdny byly ve znamení kvalifikačních soutěží v rámci Královského turnaje, který pořádáme za podpory Krušovic. Zbrusu nový PlayStation 5 nebo roční zásoba přilákaly opravdu vysoké počty účastníků, uspět ale mohla vždy jen nejlepší dvojice.
Královský turnaj Krušovice
Královský turnaj Krušovice
Zdroj: grafika PLAYzone

Poslední kvalifikace do Královského turnaje Krušovice proběhla tuto sobotu, kdy se opět přihlásilo více než sedm desítek virtuálních hokejistů. NHL komunita po celý cyklu prokazovala velkou sílu, protože do této série se mohli zapojit pouze hráči starší 18 let. Postoupit na finále však mohli pouze dva, kteří ani jednou neprohráli.

S každým týdnem se postupně filtrovali favorité, čímž každý z vytrvalých účastníků měl stále více šancí na úspěch. I přesto ale závěrečná kvalifikace měla své favority, kteří už nejednou byli krůček nebo dva od postupu. JiFi23 a Krchy11 nedali konkurentům prostor a uspěli, čímž uzavřeli složení finále, které klepe na dveře.

Už tuto sobotu totiž poznáme nového krále, který si odnese novou konzoli PlayStation 5, druhý finalista se naopak bude těšit z roční zásoby piva. Finálovým turnajem vás provedou Richard Tesař a Ondřej 'Lelek' Kvarda, další detaily si představíme až v samostatném preview. Zapamatujte si však datum – sobota 15. května!

Harmonogram všech turnajů:
Sobota 17. dubnaKrálovský turnaj Krušovice #1
Sobota 24. dubnaKrálovský turnaj Krušovice #2
Sobota 1. květnaKrálovský turnaj Krušovice #3
Sobota 8. květnaKrálovský turnaj Krušovice #4
Finále 15. květnaKrálovský turnaj Krušovice – finále
Štítky: Krušovice
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.