Přejít k hlavnímu obsahu

Kupujete dárky na poslední chvíli? Tady pro vás máme 12 tipů ze světa esportu

20. 12. 2019 | 15:53 Counter-Strike 2 Overwatch
Vánoce již klepou na dveře a snad každý zná plné obchody lidí, snažících se na poslední chvíli nakoupit dárky. Co ale koupit takovému esport fanouškovi nebo hráči počítačových her? Tuhle otázku jsme si položili za vás a ve vodách internetu jsme pro vás ulovili těchto dvanáct kousků.
Dárky
Dárky

Vánoční ESL svetr

Každý aktivní hráč hry CS:GO ví, že v této hře se na různých mapách nacházejí slepice. Na tomto svetru ESL jsou právě proto vyobrazeny CSkové slepice se sobími parohy. Pokud je ale člověk, pro něhož tento dárek je, nezná a není fanouškem Cska, stačí prostě říct, že jsou na svetru krocani. Totéž doporučujeme při zodpovídání dotazů babiček, dědečků, strýčku, tetiček a zbytku příbuzenstva, kterým svátost těchto tvorů, vyskytujících se v prostředích jako Inferno, nic neříká. Cena se pohybuje okolo 53 Euro.

Vánoční ESL svetr

Natus Vincere šála

Velmi slavný ukrajinský esport tým zná asi každý. Uvažte si kolem sebe tuto šálu a přežijte s ní chladné zimní období! Krom zářivých barev a hřejivosti šála navíc přináší skrytý bonus – dost možná se vás občas nějaký ten fanoušek fotbalu či hokeje zeptá, co je to na scéně za nový tým. Cena šály je lidových 10 Euro.

Natus Vincere šála

Prošívaná Astralis bunda

Teplá bunda světové jedničky ve hře CS:GO, Astralis, z vás udělá krále kluziště na zimním stadionu. Bunda sice není z nejlevnějšího kraje (200 Euro), ale s těmito dánskými borci získáte zaručenou kvalitu.

Prošívaná Astralis bunda

Ponožky San Francisco S(h)ocks

Snad nikdo nechtěl nebo nechce ponožky k vánocům, ale tady byste vy, fanoušci esportu a hráči měli udělat výjimku! Krom toho, přiznejme si to, ponožky s přibývajícím věkem mizí se stále vyšší frekvencí a panuje důvodné podezření, že už je dávno nežere jen pračka. Nasaďte si tyto ponožky během dlouhé a studené zimy a zkraťte si tak čekání na začátek nové OWL sezóny! Jejich cena se pohybuje okolo 13 Euro.

Ponožky San Francisco Shocks

Čepice London Spitfire

Udělejte fanouškovi London Spitfire jedinečnou radost touto čepicí. Předloňský mistr Overwatch League letos uspořádá i dvě zastávky ve Velké Británii, a každý z nás zná deštivé anglické počasí. Takže pokud majitel této epesní čepice na akci Spitfire zavítá, tento dárek se bude určitě hodit. Cena čepice se pohybuje okolo 18 Euro.

Čepice Spitfire

Prázdninový svetr Cloud 9

Svůj nový vánoční svetr má i americký tým Cloud 9. Tento svetr navíc můžete zkombinovat i s ostatními Cloud 9 předměty, jako je například šála nebo čepice. Pokud budete chtít svetr trochu bližší domácím vodám, můžete poprosit babičku, aby před CLOUD doháčkovala CZECH. Kreativitě se meze nekladou. Cena je někde na rozmezí 50 Euro.

Cloud 9 svetr

Liquid taška

Taška též amerického týmu Liquid je ideální na festivaly a různé večírky. Co víc, řeší i věčnou otázku toho, kam si má běžný chlap (bez bezedné dámské kabelky v ruce, pozn. red.) uložit všechny důležité věci, když náhodou vyjde z domu s něčím víc, než jen telefonem, peněženkou a klíči. Na tašce najdete dvě oddělatelné nálepky s logem Liquid, takže pokud zrovna budete s jednou z ní budete chtít reprezentovat hrdě na triku, nic vám v tom nebude bránit. Cena je 33 Euro.

Liquid taška

Vánoční balíček Ninjas in Pyjamas

I švédský tým Ninjas in Pyjamas vzal Vánoce seriózně a nyní je dostupný jeho vánoční balíček, který obsahuje tričko, tepláky a ponožky. Není to sice pyžamo, ale kde je vůle, tam je cesta... Balíček pořídíte za 89 Euro.

 

Vánoční balíček Ninjas in Pyjamas

Vánoční balíček Fnatic

Stejně jako předchozí NiP, i tým Fnatic má svůj vánoční balíček. Ten za cenu 30 Euro pro změnu obsahuje šálu, nákupní tašku, čepici a dvě nálepky s logem týmu.

Vánoční balíček Fnatic

Virtus.pro plyšové pantofle

Ruský tým Virtus.pro nabízí několik předmětů k zakoupení. Mezi nimi jsou však i tyto plyšové pantofle, které zaručeně potěší. Navíc překonávají i jedinou nevýhodu obřích plyšových pantoflí – nebývají ani trochu mužné. Tohle VP vyřešili na jedničku a tak se v těhlech papučích není třeba stydět naprosto před nikým. Jejich cena je  33 Euro.

Viruts.pro plyšové pantofle

Mikina Mousesports

Německý tým Mousesports zná snad každý. Nedávno vyhráli mistrovství Asie v Šanghaji ve hře CS:GO a na kontě mají i mnoho dalších turnajů. Když na sebe tuto mikinu za cenu 60 Euro obléknete, každý hned pozná, kterému týmu fandíte.

Mousesport mikina

Overwatch magnetická sněhová koule

Tento článek uzavře ideální dárek pro fanoušky hry Overwatch. Magnetickou sněhovou kouli, která vypadá opravdu hezky, pořídíte za cenu 149 Euro.
 

Overwatch sněhová koule
Štítky: Vánoce, ESL