Přejít k hlavnímu obsahu

Kvalifikace na MČR se dostává do své poloviny. Dnes je ale stále ten ideální čas se zapojit

28. 10. 2021 | 09:33 PUBG: Battlegrounds MČR
Prvních pět z celkových deseti kol letošní MČR kvalifikace je za námi. Pokud ses ale ještě stále nestihl zapojit, měl bys vzít kámoše a určitě jít zkusit štěstí na čtvrteční turnaj MČR Squad Series. Čas se totiž již pomalu krátí a na finále sezóny rozhodně nebude místo pro každého, tak se do čtvrtka nezapomeň registrovat.
Šestá kvalifikace
Šestá kvalifikace
Zdroj: PLAYzone

Z pátého kola kvalifikace, které se uskutečnilo minulý čtvrtek, si nejvíce bodů odnesl celek Yikees, jenž díky úctyhodným 59 killům ze skupiny B dokázal nasbírat nejvíc bodů ze všech. Díky výhře se navíc vyhoupl až na 4. místo tabulky průběžného bodování, kde se drží o pouhých 11 bodů za týmem Vikurvi. Překvapení tohoto turnaje přišlo ze strany hráčů Night Walkers, kterým se podařilo vystřílet si dva Chicken Dinnery, čímž si dokázali zajistit celkově 90 bodů na své konto. O něco méně se poté dařilo střelcům ENTERPRISE, i třetí příčka je ale krásné umístění.

Křišťálová lupa
Křišťálová lupa
Zdroj: PLAYzone

V čele průběžné tabulky se tak stále drží celek tým Dark Tigers s téměř třicetibodovým náskokem nad Gifted.uRage, zatímco třetí místo drží již zmíněný tým Vikurvi. Další šance získat hodnotné MČR body přijde už tenhle čtvrtek od 19:00, kdy se jako obvykle uskuteční další MČR Squad Series. Pokud by ses tedy rád chlubil kámošům ve škole, že hraješ na Vodafone Mistrovství ČR v počítačových hrách, máš jedinečnou příležitost. Stačí se zaregistrovat v daném turnaji, sehnat pořádný mančaft a pak už jenom zkusit štěstí a ukázat, co ve vás je.

Rozpis všech turnajů MČR sezóny:
Čtvrtek 23. září od 19:00MČR Squad Series #1
Čtvrtek 30. září od 19:00MČR Squad Series #2
Čtvrtek 7. října od 19:00MČR Squad Series #3
Čtvrtek 14. října od 19:00MČR Squad Series #4
Čtvrtek 21. října od 19:00MČR Squad Series #5
Čtvrtek 28. října od 19:00MČR Squad Series #6
Čtvrtek 4. listopadu od 19:00MČR Squad Series #7
Čtvrtek 11. listopadu od 19:00MČR Squad Series #8
Čtvrtek 18. listopadu od 19:00MČR Squad Series #9
Čtvrtek 25. listopadu od 19:00MČR Squad Series #10
So-ne 11. a 12. prosinceFinále Vodafone MČR
MČR PC
MČR PC
Zdroj: PLAYzone
Štítky: MČR
V gamingu jako tooolki, jinde jako tooolkys. Kromě her a esportu mě baví také vše kolem tenisek a módy, volný čas rád trávím pečením a degustací voňavých pokrmů.