Přejít k hlavnímu obsahu

Letošní Fire Festival nabídne hráčům speciální packy a skin na Druida

6. 7. 2021 | 16:45 Hearthstone
Příchod léta znamená v Hearthstone již tradičně začátek Fire Festivalu pořádaného samotným Ragnarosem a nejinak je tomu i letos. Hráči se mohou tentokrát těšit na balíčky karet i speciální skin na Druida.
Fire Festival
Fire Festival
Zdroj: Blizzard Entertainment

I letošní léto přináší do Hearthstone Fire festival, párty, již má na svědomí sám Ragnaros. Oblíbený herní event si pro letošek prošel změnou; na hráče nebudou čekat dvojnásobné odměny za klasické questy, ale „jen“ sedm speciálních questů, za jejichž splnění obdrží po jednom balíčku karet Year of the Phoenix. Zvládnete-li navíc splnit všech sedm úkolů, obdržíte navíc také speciální hero skin Druid of the Flame Malfurion.

Hero Skin Druid of the Flame Malfurion se dle všeho povedl
Hero Skin Druid of the Flame Malfurion se dle všeho povedl
Zdroj: Blizzard Entertainment

To je opravdu lákává odměna, čas však máte jen do dvacátého sedmého července, kdy festival končí; poté speciální questy zmizí. Místo nich ale zase do herního shopu přibyde vůbec první balíček kosmetických změn do oblíbených Battlegrounds nazvaný Beach Party! Pro ty, kterým letní motivy úplně nevyhovují, tu pak zase bude bundle Shadowlands vycházející z temnějších motivů.

Zdroj: ginx.tv
miluju videohry a hlavně ligu legend