Přejít k hlavnímu obsahu

Mapa Tuscan se vrací! Její upravenou verzi uvidíme už dnes na Showmatchi v rámci ESL Pro League S13

11. 4. 2021 | 08:00 Counter-Strike 2
Dnes ve 14:00 proběhne velkolepý Showmatch v rámci ESL Pro League. Kromě hvězdného zastoupení tu bude ještě jeden zajímavější fakt. Hrát se totiž bude na legendární mapě Tuscan, která prošla obměnou a poprvé se od dob CS 1.6 ukáže světu!
Tuscan
Tuscan
Zdroj: Twitter: @catfood_maps

Je to tady! Očekávaný Showmatch pod záštitou ESL se odehraje už dnes ve 14:00 a zajistí všem fanouškům bohatý program, který posléze vyvrcholí Grand finálem mezi Gambit Esports a Heroic v rámci ESL Pro League S13. 

Do zápasu byla pozvána určitě zvučná jména, začít ale musíme hezky popořádku. V prvotním oznámení jsme se dozvěděli, že kapitány obou týmů budou analytici SPUNJ a YNk, kteří si do svých řad zvolí další 4 střelce. A vybírat budou z opravdu kvalitního zastoupení! Pozvánku do Showmatche totiž přijali legendární hráči kennyS s JW, nejlepší hráč loňského roku ZywOo, veterán chrisJ, výborní in-game leadeři Aleksib a Snappi, brazilský sniper yel, ale i slovenský zástupce STYKO. O kvalitní podívanou tedy bude rozhodně postaráno.

Aby toho navíc nebylo málo, celé dění se odehraje na Tuscanu! O této legendární mapě z dob Counter-Strike 1.6 se začalo hojně hovořit v loňském roce, kdy se na povrch dostaly informace o tom, že je mapa ve fázi obměny a mohla by se v budoucnu vrátit zpět do aktivního map poolu. Ještě větší naděje se pak logicky objevily týden zpátky, kdy byla celá akce v živém přenosu oznámena. O tom, jak to na mapě vypadá, sice trochu víme, samotný zápas nám ale určitě spojí veškeré obrázky či upoutávky dohromady a Tuscan tak uvidíme celý v novém kabátu!

Štítky: ESL, de_tuscan, styko
Na portále PLAYzone jsem redaktorem od března roku 2021. Věnuji se v drtivé většině hře Counter Strike: Global Offensive.