Přejít k hlavnímu obsahu

Mistr ČR z roku 2017 Scruffy končí v eSubě

23. 3. 2021 | 20:03 Hearthstone
Jedno z nejzvučnějších jmen domácí scény opouští řady eSuby. Oficiálně skončit v tomto týmu se rozhodl mistr ČR z roku 2017 Pavel "Scruffy" Janík.
Scruffy jako mistr České republiky
Scruffy jako mistr České republiky
Zdroj: PLAYzone

Hearthstone sestava eSuby patřila v dřívějších dobách k těm nejsilnějším na domácí scéně, zvlášť vloni se jí ale moc nedařilo. A to především proto, že většina jejích členů moc aktivně nehrála. a poprvé v historii tak třeba eSuba neměla reprezentanta na HSkovém MČR. Už pár měsíců je tudíž otázkou, jaká je vůbec budoucnost této sekce, a částečnou odpověď na ní nyní přinesl její pravděpodobně nejúspěšnější člen Pavel "Scruffy" Janík.

Mistr ČR z roku 2017, vítěz nechvalně proslulého PG Way Trnava Majoru či bronzový medailista z PLAYzone Challenge se totiž pro nedostatek času na hraní rozhodl eSubu oficiálně opustit. „Konec úctyhodné kariéry tohoto neobyčejného hráče. Díky za všechny vzpomínky a souboje o trofeje, GGs!“ vyjádřil se k této neradostné novince Faeli a nelze než souhlasit.

Je ale nutno uznat, že po delší době, kdy na scéně Scruffy stejně nebyl moc vidět, šlo určitě příchod této zprávy očekávat. Sám Scruffy zas alespoň svůj konec v eSubě nebere jako definitivní rozloučení s Hearthstone, a tak ho možná v budoucnu ještě s kartami v ruce někde uvidíme! 

Aktuální podoba Hearthstone sekce eSuby:

 Česká republika Michal "Vlčák77" Vlk
 Česká republika Daniel "PoweR" Strmiska
 Česká republika Štěpán "ecoo" Mach

Štítky: eSuba
miluju videohry a hlavně ligu legend