Přejít k hlavnímu obsahu

Modely trenérů nebo kameramana přímo s hráči ve hře? U WePlay turnajů žádný problém!

20. 7. 2021 | 10:59 Counter-Strike 2
Společnost WePlay Esports se netají netradičními nápady, které ráda vkládá do svých přenosů. Koneckonců, i prostředí dřívějších turnajů, jako byl Clutch Island, mělo něco do sebe. Tentokrát se však rozhodli o opravdu zajímavou novinku, a to vložení trenérů přímo do hry, čímž navazují na předchozí pokus s kameramanem.
Trenér ve hře
Trenér ve hře
Zdroj: WePlay stream

Nejprve se musíme vrátit o rok zpátky, konkrétně do loňského června, kdy byl WePlay pověřen uspořádáním RMR turnaje pro region CIS. V akci tak nechyběly špičkové týmy, z nichž vyčnívali NAVI, kteří celou soutěž opanovali. WePlay! Clutch Island, jehož jsme byli dokonce mediálním partnerem, ale kromě špičkových zápasů nabídl i parádní produkci. Hodně pozornosti si získaly vtipné záběry, kdy se přímo na mapě zjevil kameraman, který snímal týmy z paletového vozíku či na dronu. Jak se to povedlo, se můžete přesvědčit sami zde a zde.

Práce s modely produkci WePlay turnajů zřejmě baví, proto se rozhodli opět po roce přijít s něčím novým. Jak všichni víte, trenéři jsou neodmyslitelnou součástí každého zápasu. Jelikož ale ne vždy je možné přinést záběry ze všech webkamer, tak se to rozhodli nahradit postavami přímo ve hře, které byly vymodelovány tak, aby se podobaly jednotlivým koučům. Co na takovou novinku říkáte? Kreativita lidem ve WePlay opravdu nechybí!

Štítky: weplay
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.