Přejít k hlavnímu obsahu

Na co sází ve skupině B AXE FIFA COOL Ligy Tučňák?

25. 5. 2021 | 09:00 EA SPORTS FC 24
Kurzy na skupinu B AXE FIFA COOL Ligy jsou již vypsány a Tipsport se tentokrát řádně rozjel. Sázek není vůbec málo. Najdete tak ty na jednotlivá utkání, ale třeba i na celkového vítěze skupiny.
Sázky na skupinu B
Sázky na skupinu B
Zdroj: PLAYzone

Pojďme se nejprve vůbec podívat na to, co si pro nás Tipsport připravil. Všechny aktuálně vypsané kurzy jsou vidět na obrázku níže, nicméně velkým lákadlem budou jako vždy také Live kurzy, které se vypisují až během utkání v závilsoti na tom, co hráči na svých PSkách předvádí. No, říkáme všechny kurzy, ale pravdou je, že Tipsport také u každého utkání také nabízí kurz na "nebude remíza". Velmi zajímavá sázka, nicméně kurzy zde budou samozřejmě nižší.

Kurzy skupina B
Kurzy skupina B
Zdroj: Tipsport.cz

Co si o sázkách myslí Pavel "Tučňák" Kristián? Na jaký zápas by si vsadil on?

Největším favoritem je podle Tipsport.cz plzeňský T9Laky. Kurz 1.75 na to, že vyhraje své první dva zápasy ve skupině a postoupí tak z prvního místa není vůbec špatný. Ani 1.40 na výhru prvního utkání porti kucerovi z Inside Games není dle mého nevýhodný kurz. Druhé utkání bych si vsadit netroufnul, protože jeho vývoj se bude značně odvíjet od výsledku prvního matche. Od toho tu jsou Live sázky. 

RIIJK proti Kobbymucz88 je vyrovnaný duel a tomu odpovídají i kurzy. Tipsport nevypisuje kurzy na výherce celého duelu, což by byla sázka, která by se mi zde líbila. Hrozba remízi je však u těchto dvou borců příliš velkým rizikem. Tento zápas bych pro tentokrát vynechal a zkusil sázky podržet na očekávaný duel jednoho z hráčů proti kucerovi v zápase poražených. Samozřejmě je to FIFA, stát se může cokoli a kurzový underdog kucera klidně může postoupit z prvního místa. Viděli jsme to ostatně i minulý týden, kdy k podobnému upsetu měl velmi blízko MrRici.

Ze sázek před zápasem tedy volím – T9Laky jako vítěz ksupiny (1.75) a T9Laky výhra prvního utkání (1.40). V této skupině je ale potenciál na další tři-čtyři sázky během samotných zápasů.

Štítky: FIFA COOL liga