Přejít k hlavnímu obsahu

Nadcházející Twitch Rivals budou pouze pro ženské streamerky

27. 6. 2021 | 23:15 VALORANT
Twitch Rivals ohlásil další událost Valorant Series. Tentokrát se však zaměřil na ženské sestavy. Veškeré informace a podrobnosti k turnaji se dozvíte v článku, včetně toho, kde sledovat. Nenechte si tento unikátní pohled na hru ujít a buďte 29. 6. připraveni!
Twitch Rivals Valorant Series 2
Twitch Rivals Valorant Series 2
Zdroj: Twitch.tv

Valorant episoda 3 se nachází na začátku, je to ideální doba pro streamery a veškeré profesionální hráče na testování nových strategií a zkompletování svých sestav pro nadcházející turnaje. Taktéž je to dobrá zkušenost pro všechny fanoušky, kteří si chtějí užít pocit vzrušující hry. Twitch souhlasil se startem dalšího turnaje, který bude pokračovat ve Valorant Series.

Twitch Rivals Valorant Series 2 si zahraje celkem 8 týmů, které poskládají internetoví tvůrci obsahu a budou mezi sebou bojovat o podíl z prize poolu 50 000 dolarů. Poprvé v historii Valorant Series se pozornost zaměří hlavně na ženské pohlaví. Znamená to tedy, že pokud jedna z vašich oblíbeným streamerek je hráčkou Valorantu, může se v turnaji objevit také.

 

Valorant Twitch Rivals
Valorant Twitch Rivals
Foto: Twitch.tv

Plán pro nadcházející Twitch Rivals Valorant Series 2

Na rozdíl od některých předchozích turnajů Valorant Series bude tento turnaj dvoudenní, kvůli vysílacímu plánu Twitch Rivals. Akce se tedy bude konat ve dnech 29. a 30. června.

  1. Den : Skupinová fáze
  2. Den : Play-off fáze

26. června proběhla fáze konceptu, kde se představilo celkem 40 tvůrců obsahu rozdělených do 8 týmů. Z tohoto dne neproběhlo živé vysílání.

Skupinová fáze (Den 1.)

Hráčky jsou náhodně přiřazeny ke skupině A, nebo skupině B. Rozdělené týmy poté hrají 2 hry po čas zápasu a celkové pořadí bude založeno na jejich celkových výhrách. Nejlepší 3 týmy z každé skupiny postupují do play-off, zatímco spodní tým obou skupin na turnaji končí.

Play-off (Den 2.)

Čtvrtfinále, semifinále i finále se bude hrát stylem Best of 3, to znamená na nejlepšího ze 3 odehraných zápasů. Týmy, které budou první ve skupině A a skupině B, automaticky postupují do semifinálového kola. 2. a 3. místa z každé skupiny postupují do čtvrtfinále.

  • 1. místo – 10 000 dolarů
  • 2. místo – 7 000 dolarů
  • 3. a 4. místo – 5 000 dolarů
  • 5. a 6. místo – 3 000 dolarů
  • 7. a 8. místo – 2 500 dolarů
Valorant Twitch Rivals
Valorant Twitch Rivals
Foto: Twitch.tv

Twitch zatím neprozradil, kteří tvůrci obsahu budou k turnaji pozvaní, jediné co podotkl a ve svých článcích podtrhl, bylo, že budou mít prioritu "ženské kapitánky." Jelikož se jedná o událost v NA, dá se očekávat, že všichni účinkující budou z USA nebo Kanady.

Kde se na Twitch Rivals lze dívat?

Turnaj se bude vysílat živě na oficiálním kanálu Twitch Rivals. Všem účastníkům však bude povoleno streamovat jejich pohled z turnaje taktéž.