Přejít k hlavnímu obsahu

Náš druhý Valorant turnaj se opět odehraje ve čtvrtek

30. 4. 2020 | 02:22 VALORANT
Valorant táhne a všichni to ví. Hráči, týmy, organizace i organizátoři. Každý jeden člen domácí herní komunity je důležitý, proto ani my nepolevujeme z nastaveného tempa a na náš úvodní Nightcup hned navazujeme druhým.
Logitech Valorant Nightcup
Logitech Valorant Nightcup
Zdroj: Zdroj

V našem úvodním turnaji jsme přivítali 256 týmů a i když se zvolený formát swiss ukázal jako nešťastný, tak stejně jako každá pohádka se ke šťastnému konci dostal i Logitech Valorant Nightcup s pořadovým číslem jedna. Číslovka v názvu ale značí, že jde jen o první turnaj z mnoha. Není tak na co čekat, protože hned o tomto čtvrtku se 30. dubna se ve spolupráci s Logitechem odehraje druhé pokračování, tentokrát s jiným systémem.

Zpětnou vazbu jsme si vzali k srdci a formát turnaje bude tentokrát složen ze skupinové fáze až pro 256 týmů a následného Single Elimination play-off pro rovnou polovinu. Každý má tedy jistotu alespoň tří zápasů, kde do poslední chvíle navíc bude možnost zabojovat o postup do play-off. Vzhledem k počtu slotů bude turnaj opět dvoudenní a v pátek 1. května se na pokročilé vyřazovací zápasy můžete těšit za doprovodu našeho streamu.

Registrovat se do turnaje můžete právě teď, přímo v našem turnajovém systému, na tomto odkazu. V případě jakýchkoliv dotazů se nebojte obrátit na náš admin tým přímo na turnajovém Discordu. Nejlepší dva týmy druhého Logitech Valorant NightCupu si odnesou 5x myš G604 a 5x klávesnici G213, takže je opravdu o co hrát!

Logitech G604
Logitech G213
Logitech Valorant Nightcup
Štítky: logitech
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.