Přejít k hlavnímu obsahu

Nechcete za hry platit kartou? Herní-kupony.cz jsou obchod pro vás!

18. 10. 2021 | 14:05 Všechny hry PR článek
Internetový obchod Herní-kupony.cz se už více než 12 let zaměřuje na prodej kuponů do her i dalších služeb. Všechny kupony koupíte za oficiální ceny bez navýšení a zaplatit je můžete jednou z mnoha platebních metod, včetně mobilního telefonu.
Herni kupony
Herni kupony
Zdroj: Hernikupony.cz

Kupony pro sebe nebo jako dárek

Vyšla zrovna nová hra, sada skinů nebo rozšíření, které si nechcete nechat ujít? Pak se vám mohou hodit Herní kupony. Nehraje přitom roli, jestli hrajete na konzoli nebo na počítači. V nabídce obchodu totiž najdete mj. kupony do Steam peněženky, na aktivaci PlayStation Plus nebo univerzální paysafecard. A jistě oceníte rychlé doručení - kupony vám dorazí e-mailem hned po zaplacení objednávky.

Chcete kupon věnovat jako dárek? Vyberte si jeden z dárkových vzhledů, který můžete vytisknout i na běžné tiskárně nebo ho obdarovanému poslat v elektronické podobě. Pokud na kupony nespěcháte a chcete dárek v hezčím kabátku, je možné využít také doručení profesionálně vytištěného kuponu až k vám domů!

Nemáte kartu? Zaplaťte klidně hotově nebo mobilem 

Pokud nemáte kartu nebo ji nechcete používat k placení online, internetový obchod Herní-kupony.cz už dost možná znáte. Dlouhé roky u nich totiž můžete nakupovat kupony do všech známých herních platforem. A platit můžete třeba bankovním převodem, mobilem nebo hotově na SAZCE. Zakoupený herní kupón vám pak bude automaticky zaslán v jakoukoliv denní dobu.

Nakupovat u Herní kupony je nejen snadné, ale i bezpečné. Bezpečnost platby je  téma, které zajímá každého uživatele internetových služeb. Herní kupony za své produkty ručí a jsou jejich autorizovanými distributory. Máte tedy jistotu, že dostanete licencovaný produkt, který bude při správném použití správně fungovat.

Jistě vás potěší ceny, které se nijak neliší od těch oficiálních. Koupíte si kupon paysafecard za 200 Kč, a poté si v některé z podporovaných služeb dobijete kredit za 200 Kč. Poplatky za alternativní mobilní platby jsou navíc u Herních kuponů díky přímému napojení na operátory  výhodnější než u her, které je také nabízí. Tak třeba při nákupu Riot Points na Herních kuponech získáte až dvojnásob RP oproti platbě v herním klientovi.
 

 

Herní kupony
Herní kupony
Zdroj: Hernikupony.cz

Platbu pomocí kuponů ale nemusíte využít zdaleka jen k nákupu her. Potřebujete si předplatit Netflix, pustit si nejnovější seriály na Voyo nebo si třeba poslechnout nejnovější audioknihu? I to je přes Kupony možné, přičemž základní princip zůstává pořád stejný. Stačí si pořídit elektronický produkt nebo členství bez zadávání platební karty nebo ho použít jako dárek. Mezi nejoblíbenější typy poukázek patří třeba paysafecard nebo univerzální dárkový kupon, který je skvělým dárkem pro každého hráče.

A jak svůj nově nabytý kupon uplatnit? Jednoduše se zaregistrujete na svém účtu, vložíte kód kuponu a máte hotovo. Je to snadný a rychlý způsob, který zvládnete bez větších problémů. A kdyby ne, vždycky se můžete obrátit na zákaznickou podporu. Je dostupná v češtině a poradí vám od pondělí do pátku mezi 11 a 15 hodinou.

Co všechno tedy Herní-kupony.cz ve zkratce nabízí?

  • Možnost nakoupit kredit na všechny možné platformy od Steamu, PlayStation peněženky po Voyo nebo Netflix
  • Bezpečné platby bankovním převodem, platební kartou nebo mobilem
  • Okamžité doručení ihned po zaplacení
  • 12 let zkušeností na českém trhu
  • Oficiální produkty od autorizovaného distributora
  • Profesionální zákaznická podpora v češtině, která vám poradí s výběrem, nákupem i uplatněním kuponu
  • Ceny vždy bez navýšení
  • Aktivace kuponu během několika vteřin

 

Štítky: hernikupony.cz
Šéfredaktorka PLAYzone. Hrami žije od malička a její srdcovkou vždy byl StarCraft, jemuž se věnovala kompetitivně, a World of Warcraft.