Přejít k hlavnímu obsahu

Nejlepší domácí tým Riddle Esports vyhrává květnovou sérii

1. 6. 2021 | 12:45 Rainbow Six: Siege
Měsíc květen byl ve znamení naší další měsíční série s Predatorem, který se snaží podporovat domácí scénu ve hře Rainbow Six Siege. Tři kvalifikace vyvrcholily velkým finále o 7 000 Kč, které si rozdělilo nejlepší duo.
Rainbow Six Siege: Predator
Rainbow Six Siege: Predator
Zdroj: grafika PLAYzone

O tom, kdo je nejlepší domácí tým není pochyb. Sestava kolem Martina 'Yuki' Kabeleho nedávno ovládla Paddock ligu od TopGamingu a působí také v zahraniční soutěži Nordic Championship. Riddle Esports ve složení Yuki, Assassin, Mengo, Aiven, tARREN dostala ve čtvrtfinále freewin a čekala je semifinálová zkouška v podobě jiného známého týmu Dark Tigers. Tam však Yuki a spol. vyhráli 7:3 a čekalo je velké finále o to, kdo si odnese největší část prize poolu. Na druhé straně pavouka totiž uspěl tým BABED, který ale bohužel nedokázal Riddle dostatečně potrápit. Po jasné výhře 7:1 si tak zkušená sestava odnáší 5 000 Kč, poražený tým bere 2 tisíce.

Štítky: Predator
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.