Přejít k hlavnímu obsahu

Nejnovější díl RE-PLAY už dnes ve 23:05! Čeká vás nejnovější Call Of Duty, Life is Strange a mnoho dalšího

Kromě novinek ze světa esportu, máme také něco přichystané pro opravdové fajnšmekry. Nejnovější díl pořadu RE-PLAY - tentokrát s číslovkou 38 vám přinese pořádnou porci novinek a zajímavostí ze světa gamingu. Dokonce se v jedné hře podíváme blíže naší zemi, než byste si vůbec mohli myslet, že je možné.
Nejnovější díl RE-PLAY
Nejnovější díl RE-PLAY
Zdroj: RE-PLAY

Pokud vás zajímá i casual herní scéna, nezapomeňte si dneska večer naladit Prima COOL a pustit si RE-PLAY! Tentokrát se v něm můžete těšit na recenze her Life is Strange a DEATHLOOP, předehry na v Praze se odehrávající battle royale Vampire: The Masquerade - Bloodhunt a multiplayer nového Call of Duty: Vanguard i nejnovější chytré hračky značky Samsung. Jo a taky se bude soutěžit o sadu herního příslušenství! Začíná se ve 23:05, tak si to nenechte ujít.

Štítky: re-play
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.