Přejít k hlavnímu obsahu

Nejnovější RE-PLAY nabídne rozhovor se zakladatelem eSuby, tak si ho nenechte ujít dnes ve 23:05

Další pondělí může znamenat pouze jedinou věc – další díl pořadu RE-PLAY. Tentokrát se nám témata trochu propojí mezi esportem a klasickým gamingem, a to díky rozhovoru se zakladatelem eSuby. Zároveň ale také zavítáme na virtuální trávníky v recenzi na FIFU 22. Na milovníky klasických her se ale také nezapomíná, a proto se mrkneme na ostrov Yara ve Far Cry 6.
41. Díl pořadu RE-PLAY je tady
41. Díl pořadu RE-PLAY je tady
Zdroj: COOL Esport

Pokud vás zajímá i casual herní scéna, nezapomeňte si dneska večer naladit Prima COOL a pustit si tradiční pořad RE-PLAY! Tentokrát se v něm můžete těšit na rozhovor se zakladatelem eSuby, Ladislavem Dyntarem. Recenze jsou samozřejmostí a tentokrát na vás čekají na hru Kena: Bridge of Spirits, FIFA 22, Sable a Far Cry 6. Takže je rozhodně na co se těšit, začínáme ve 23.05, tak si to nenechte dnes večer ujít!

Štítky: re-play
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.