Přejít k hlavnímu obsahu

Nejnovější výzvy: Tancuj 10 sekund v Apres Ski

21. 8. 2020 | 08:00 Fortnite
Máme tu poslední výzvy této sezóny, takže pokud vám chybí ještě nějaké levely do konce Battle Passu, neměli byste zahálet s jejich plněním.
apres ski
apres ski

Epic potvrdil, že čtvrtá sezóna by měla začít 27. srpna, takže je tím pádem úplně první sezónou, která začne včas. Před jejím koncem zde jako obvykle máme sedm výzev, z nichž šest je týdenních a jedna týmová. Za týdenní budete odměněni 35 000 XP a za týmovou dostanete 80 000 XP. Máme tu také jednu novou tajnou výzvu, ve které máte za úkol najít kosmickou loď. Jedna z výzev desátého týdne po vás požaduje, abyste tancovali na lyžařském parketu v Apres Ski po dobu deseti sekund. Pokud nejste nějací velcí znalci mapy a nevíte přesnou lokaci, označili jsme ji pro vás na mapě níže:  

lokace

Apres ski se nachází spíše na jižní straně mapy, konkrétně jihozápadně od Misty Meadows. Jedná se o velkou dřevěnou budovu s tanečním parketem uvnitř. Na něm pak stačí deset vteřin tancovat. Tato výzva je jedna z těch snadných a rychlých ke splnění, ale jelikož je nová, tak je možné, že zde bude přistávat více hráčů a čas plnění se vám tím pádem prodlouží.