Přejít k hlavnímu obsahu

Nenech si ujít akci roku! Prodej vstupenek pokračuje také na Samsung MČR v mobilních hrách

10. 11. 2021 | 09:20 Brawl Stars Wild Rift MČR
Dlouho očekávaný moment je konečně tady! Po spuštění prodeje vstupenek na stránkách Vodafone MČR v počítačových hrách vypouštíme také prodeje na webu Samsung MČR v mobilních hrách. Svátek esportu se uskuteční již za dva týdny, tak si nenech ujít nejočekávanější akci roku!
Prodej lístků
Prodej lístků
Zdroj: PLAYzone

Loňský rok byl na offline akce opravdu chudý, letos se ale pomalu dostává všechno do správných kolejí. Po roční pauze opět míří svátek českého esportu na Brněnské výstaviště, kde se v rámci festivalu Life! odehraje před živým publikem finále tří her v rámci Vodafone MČR v počítačových hrách a Samsung MČR v mobilních hrách.

Jak už bývá zvykem z dřívějších let, vstupenky jsou v prodeji online a dostupných je hned několik kategorií o různém počtu dní. Jelikož Vodafone MČR v CS:GO poprvé v historii startuje už ve středu 24. listopadu, tak je možné zakoupit vstupenky na jeden den, na víkend od pátku do neděle i na celé konání pětidenní akce.

Prodej vstupenek byl již spuštěn na mcrpc.cz a nyní je k dispozici také na mcrmobil.cz. Kdekoliv zakoupená varianta vstupenky vás plně opravňuje ke vstupu na celý festival Life! Jediným rozdílem je extra možnost zakoupení VIP, v jehož rámci je k dispozici jubilejní kolekce mikiny a trička k výročí 10 let Vodafone MČR v CS:GO.

Prodej vstupenek na MČR 2021
Prodej vstupenek na MČR 2021
Foto: PLAYzone

Jako první pro vás máme základní variantu s názvem Classic, která nabízí jen samotný vstup na celé výstaviště na jeden konkrétní den. Nic víc, nic míň. Všechny dny, s výjimkou soboty, vás vyjdou na základní cenu 180 Kč.

Pokud jedete do Brna za parádním zážitkem, tak tu pro vás máme variantu Premium. Tahle varianta vstupenky je dostupná na jeden, tři a pět dní, podle čehož se odvíjí také počty některých odměn. Jestli dorazíte na více dní, tuhle verzi v případě více dní hezky využijete, a ještě za dostupnou cenu budete mít přednostní vstup k občerstvení, šanci vyhrát v tombole, energetický nápoj Rockstar na každý den i exkluzivní status, který vám garantuje klíčenka na krk. Prémiový vstup na MČR vás podle počtu dní vyjde na částku od 349 do 899 Kč.


Závěrem tu máme také informaci pro média. Spolu s prodejem lístků jsme spustili také možnost akreditace, kterou naleznete na stránkách MČR. Zástupce médií na akci vždy rádi uvidíme, proto jsme opět zařadili tuto možnost, tak jako to bylo v předchozích letech. Na zmíněné stránce stačí upřesnit médium a vaši pozici. Pozor, akreditace nejsou určeny pro žádné zástupce účastnících se týmů, kteří se registrují přímo s týmem!

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.