Přejít k hlavnímu obsahu

NHL od nadcházejícího šampionátu bude spolupracovat s DreamHackem

25. 2. 2021 | 08:00 NHL
Severoamerická národní liga ledního hokeje uzavřela partnerství s DreamHack Sports Games, což je obchodní jednotka pro sportovní simulaci, která patří společnosti MTG.
NHL
NHL
Zdroj: NHL

V rámci víceleté dohody budou obě strany stavět na stávajících projektech, současně budou vytvářet nové herní iniciativy. Součástí dohody je také to, že DreamHack Sports Games bude stát za gamingovým světovým šampionátem v NHL, jehož zahájení je očekáváno již v březnu tohoto. Událost naváže na předchozí iterace NHL Gaming World Championship a snažit se bude více přiblížit akci na skutečném ledě.

Chris Golier se jako viceprezident pro rozvoj podnikání a inovace za NHL o partnerství vyjádřil takto: „Za poslední tři roky jsme v NHL vytvořili skvělou základnu pro kompetitivní hraní a viděli jsme, jak náš světový šampionát zaujal fanoušky a hráče po celém světě. Partnerství s DreamHack Sports Games pomůže posílit naši značku v herním ekosystému, protože poskytuje produkční zdroje na světové úrovni a dlouhodobé vztahy v tomto odvětví.“

Od zavedení obchodní jednotky v prosinci 2019, DreamHack Sports Games zahájilo European eTour ve spolupráci s golfovým okruhem European Tour a spojilo své síly s eManagerem, aby vytvořili fantasy esportovou FIFA hru.  

Roger Lodewick, jakožto CEO DreamHack Sports Games, okomentoval nové partnerství takto: „Spolupráce s NHL je pro nás významným mezníkem. Je to potvrzení inovativní práce, kterou všichni ve společnosti DreamHack Sports Games dělají ve vertikále Sport Gaming. Jsme opravdu hrdí a privilegovaní spolupracovat s týmem NHL na výrobě a společném prodeji těchto úžasných vlastností esportu NHL.“

Zdroj: nhl.com
Štítky: NHL, dreamhack