Přejít k hlavnímu obsahu

Ninja chce navždy skončit s Fortnitem, pokud neskončí stream sniping

7. 4. 2021 | 08:00 Fortnite
Jeden z nejpopulárnějších Fortnite hráčů Ninja vyhrožuje, že pokud nebudou vyřešeny problémy se stream snipery, tak navždy skončí s Fortnitem. To je hlavní důvod, proč na svých streamech hraje často jiné hry a Fortnite u něj spíše upadá.
Ninja
Ninja
Zdroj: https://igamers.cz/ninja-se-vraci-na-twitch/

Richard Tyler "Ninja" Blevins je již od roku 2017 ikonou velmi populární hry Fortnite, na kterou přešel z dlouhodobého hraní PUBG. S přechodem na Fortnite se také posunul jeho Twitch účet, na kterém mu rapidně vyskočila čísla a Ninja se tak za méně než jeden rok posunul o čtyřnásobek diváků dopředu na dva miliony. Ninja má za sebou mnoho eventů a mnoho "speciálních" streamů, při kterých si k sobě na stream pozval slavné osobnosti jako je Drake, Travis Scott a podobně. Po jeho rozpadnuté smlouvě s Mixérem má také exkluzivní víceletou smlouvu s Twitchem.

Ninja poslední dobou na streamech hraje ale i jiné hry, jako je například Halo, ve kterém mimochodem býval profesionálním hráčem ještě za dob Halo 3 a hrál pro týmy jako Cloud9, Renegades, Team Liquid a Luminosity Gaming. Důvod, že hraje jiné hry, je právě stream sniping. Nelíbí se mu, že stejný hráč ho zabije klidně i čtyřikrát po sobě. Přesně proto na jeho streamech poslední dobou Fortnite spíše upadá.

"Fortnite komunitu tvoří především děti a to je hloupé. Není to zábava, ony si neuvědomují, že když mě pronásledují v každé hře, kazí tak zážitek nejen mně, ale i divákům. Je to hlavní důvod, proč už Fortnite nechci hrát ani streamovat. Jste hloupí, hrajete tu hru 12 hodin denně a já vás stejně porážím i bez tréninku. Výborně, vyfoťte si, že jste zabili Ninju, udělejte si klip a pošlete ho kamarádům, já s hrou končím." vyjádřil se k situaci Ninja. Je však jasné, že kvůli jeho popularitě ho budou pronásledovat v téměř každé online kompetitivní hře.