Přejít k hlavnímu obsahu

"Nintendo Switch k narozeninám? Ne, radši pizzu!" rozhodl se 10letý chlapec z Ohia

1. 5. 2021 | 08:00 Všechny hry
Nejeden kluk by zajásal, kdyby měl dostat k narozeninám konzoli Nintendo Switch. Desetiletý Kenly se ale rozhodl jinak a raději dal přednost pizze.
Nintendo Switch
Nintendo Switch
Zdroj: EA/Nintendo

Nešlo ale o jen tak nějakou obyčejnou pizzu z pizzérie někde na rohu. Když se Heather Getz zeptala svého syna Kenlyho, co by si přál k desátým narozeninám, odpověděl, že by chtěl Nintendo Switch a jet do Buffala, amerického města ve státě New York. Takový výlet pro rodinu znamená šestihodinovou cestu z jejich domovského města Columbus v Ohiu. Maminka mu tak řekla, že si bude muset vybrat pouze jednu z možností. Chlapec se nerozmýšlel dvakrát a zvolil výlet do Buffala na pizzu.  

„Mému synovi bude příští měsíc 10. Chtěl Nintendo Switch a jet do Buffala. Řekla jsem, že můžeme zařídit jen jedno z toho. Zeptal se, jestli bychom mohli jet do Buffala ozkoušet různé pizzérie. Souhlasila jsem. Rozhodl se jet do Buffala,“ prozradila Heather. „Pro většinu dětí jsou videohry život. Takže mi přišlo vtipné, že o tom ani nemusel přemýšlet. Buffalská pizza se nemůže s ničím měřit.“ 

Heather se s příběhem pochlubila na Twitteru, kde si ho všimla společnost Franco’s, pizzérie z Buffala, která se rozhodla Kenlymu splnit obě jeho přání. „Nikomu to neříkejte, ale Heatheřin syn možná dostane obojí díky Franco’s.“ 

Když vedle sebe postavíme novou konzoli a výlet po pizzeriích, těžko říct, co je lepší si zvolit. Můžeme ovšem říct, že v souboji pizza versus konzole je perfektní odpověď jasná – večer s novou konzolí a oblíbenou pizzou je k nezaplacení!