Přejít k hlavnímu obsahu

Nové album od K/DA ALL OUT je dostupné na všech platformách

7. 11. 2020 | 12:50 League of Legends
Zapřísáhlí fanoušci virtuální k-pop skupiny K/DA se dočkali, neboť konečně vyšel zbytek zatím neodhalených songů z jejich EP alba s názvem ALL OUT. Přehrát si je můžete na všech větších platformách.
K/DA
K/DA

O plánovaném vydání desky jsme vás již informovali. Jedná se o takzvané „EP“ (tedy extended play), což je typ hudebního alba, které je delší než pouhý jeden song, ale zároveň přece jen o něco kratší než klasické album vaší oblíbené hudební kapely. 

ALL OUT tvoří celkem 5 songů, přičemž THE BADDEST a MORE byly uveřejněny ještě před samotným vydáním. Ty následně doplnila trojice nových songů s názvy VILLAIN, DRUM GO DUM A I’LL SHOW YOU. Dostupné jsou na YouTube, Spotify i Apple Music, ačkoliv zatím se jedná pouze o audio verze, v následujících týdnech bychom se měli dočkat také verzí s texty písní.

Povšimněte si, jak každá z nových písní odráží styl a osobnost jedné ze členek K/DA. K songům kromě hlasů členek K/DA přispěli také další umělci, např. Bekuh BOOM, Aluna, Wolftyla, Kim Petras, nebo k-popová skupina TWICE.

Snad se vám nové album zalíbí, K/DA se drží svého stylu, jenž se jim však již mnohokrát osvědčil. Těšíme se, s čím přijde zase příště. Přikládáme ukázku z nového alba, zbytek songů si můžete poslechnout třeba na YouTube.

Zdroj: ginx.tv
Štítky: K/DA